Colesterolul – remediu Policol One

Colesterolul este un compus lipidic, având la bază un nucleu sterol, și se găsește în membrana celulară și în țesuturile organismului, fiind transportat în sânge. Se concentrează la nivelul ficatului, măduvei spinării, a creierului dar și la nivelul plăcii de aterom, conducând la ateroscleroză. Hiperproducerea de colesterol este asociată cu afecțiuni vasculare: accidente vasculare cerebrale, cardiace, oculare ș.a., periclitante pentru viață.

În organism regăsim:

  • LDL (low density lipoprotein) lipoproteine cu densitate mică așa numitul colesterol “rău”, Transportă colesterolul către țesuturi, cauzând formarea plăcii de ateriom și îngustarea arterelor;
  • HDL (high density lipoprotein) lipoproteine cu densitate mare, Transportă colesterolul către ficat, unde este metabolizat;

Avem nevoie de colesterol. Acesta se regăsește în toate celulele corpului și este necesar pentru producerea unei varietăți de hormoni, având totodată și un rol în digestie. Important este ca valoarea colesterolului să nu depășească limita normală. Cunoașterea valorii colesterolului LDL ajută la estimarea riscului de boli cardiovasculare.

Valorile normale ale colesterolului variază în funcție de sex, vârstă, dietă și regiunea geografică. Pot exista variații sezoniere: valori mai mari cu 8% iarna, față de valorile testelor efectuate vara.

Colesterolul este o grăsime care se găsește în aproape toate alimentele de origine animală, însă niciodată în cele de natură vegetală. De aceea, dacă ai o dietă bogată în grăsimi animale, colesterolul rău va crește.

Dezechilibrele pot fi influențate și de stilul de viață al fiecărei persoane – consumul excesiv de alcool, fumatul, consumul excesiv de alimente bogate în grăsimi saturate nesănătoase (untul, untura, margarina), obezitatea sau sedentarismul.

E importantă menținerea în limitele normale a LDL, în sprijinul organismului se poate folosi combinația dintre monacolin K, Guggul, extractele de păpădie, anghinare, Coenzima Q10, trestie de zahăr din suplimentul Policol One, care aduce următoarele beneficii:

– contribuie la scăderea nivelului de colesterol;

– crește nivelul HDL (colesterolul bun);

tratament trigliceride și colesterol mărit;

– curăță vasele de plăci și depuneri;

– protejează inima;

– scade riscul de accident vascular cerebral.

ianuarie 12th, 2021 by