Colanți de damă – de la echipament sportiv, la îmbrăcăminte fashion

Fetele adoră să poarte haine strâmte. Și nu există articol vestimentar care să se muleze mai bine pe formele corpului, decât colanții. Chiar dacă inițial au fost concepuți cu un singur scop, acela de a fi purtați în timpul exercițiilor fizice, aceștia au depăși de mult stadiul acela, motiv pentru care este necesar să facem chiar de la început distincția între tipurile de colanți cărora le-a rămas în continuare rolul de echipament sportiv și colanții care au devenit adevărate articole vestimentare fashion, ce pot fi purtate în activitățile de zi-cu-zi.

Colanții pentru exerciții fizice

Dacă vrei să arăți superb chiar și atunci când faci sală sau alergi în parc, atunci colanții pentru exerciții fizice trebuie să fie alegerea ta #1.  Datorită elastanului pe care îl conțin aceștia sunt foarte lejeri, astfel încât să te poți mișca în voie, însă sunt și foarte mulați, ceea ce te poate face să te simți foarte sexy, deoarece evidențiază exact acele părți ale corpului tău pe care încerci să le lucrezi.

Există numeroase modele de colanți sport din care poți alege. Poți opta pentru o pereche de colanți cu talie standard sau te poți orienta spre unii cu talie înaltă pentru a-ți evidenția șoldurile și talia. Dacă preferi activitățile în are liber în sezonul cald, atunci poți încerca un set format din colanți scurți și bustieră în culori deschise, perfecte pentru vară.

Colanții de stradă

Când vine vorba de colanți și întrebuințările acestora, nu există limite. Așa se face că și colanții de stradă pot fi repartizați în mai multe categorii. Există colanți de stradă care încă își păstrează caracterul “sport”, însă există și colanți care au devenit adevărate piese vestimentare elegante.

Colanții de stradă eleganți

Colanții eleganți sunt mai mult niște pantaloni eleganți, decât niște colanți. Aceștia sunt piesa vestimentară ideală pentru fetele care doresc să fie adevărate “bombe-sexy”. Tocmai datorită caracterului lor super atrăgător-provocator, aceștia nu sunt cea mai bună alegere pentru interviuri sau întâlniri de afaceri, însă sunt perfecți pentru activități cotidiene sau ieșiri în oraș, dacă îți dorești să ai un look care atrage toate privirile. Disponibili în numeroase modele și culori, colanții eleganți sunt potriviți pentru orice siluetă. O pereche de colanți eleganți cu talie înaltă, împreună cu un top scurt fără bretele, pot crea un look superb pentru siluetele tip clepsidră.

Pentru “fetele rele” care își doresc un look mai rock sau mai obraznic, colanții eleganți sunt disponibil și în varianta cu aspect de piele.

Colanții de stradă stil sport

Lungi, scurți, cu imprimeuri sau viu colorați, colanții de stradă stil sport reprezintă un mod foarte distractiv de a te bucura de vară. Posibilitățile din care poți alege sunt, practic, nelimitate. Poți alege o pereche de colanți scurți în culori neon pentru a face senzație peste tot pe unde mergi sau poți opta pentru o pereche de colanți cu imprimeuri grafice, dacă îți plac creațile vestimentare mai artistice.

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl preferi, colanții nu trebui să lipsească din garderoba ta. Deoarece pentru orice tip de imagine încerci să îți creezi (mai sport sau mai elegantă), este necesar să iei în considerare și aspectul comodității. Datorită materialelor elastice caracteristice din care sunt realizați, colanții te pot ajută să obții imaginea atrăgătoare pe care ți-o dorești, dar și să te simți liberă și confortabil, în același timp.

iulie 10th, 2021 by