ColantariDesign – partenerul ideal pentru geamuri impecabile

Decorarea si protejarea geamurilor sunt chestiuni de interes mai ales pentru cladirile de birouri, comerciale sau chiar rezidentiale. De felul in care acestea arata depinde imaginea intregii cladiri si tocmai de aceea trebuie sa cunosti toate metodele prin care poti obtine geamuri impecabile oricand, cu minim de investitie si efort. Cumpara folie de imitatie sablare de la ColantariDesign si bucura-te de un aspect inedit si personalizat al geamurilor tale, indiferent de dimensiunile lor.

Avantaje ale aplicarii foliei care imita sablarea

Daca inca nu esti hotarat pe deplin cu privire la utilizarea acestei metode, este bine sa cunosti toate avantajele pe care ea le presupune si ulterior decizia va fi cu siguranta mult mai usoara.

Estetic – cu siguranta cel mai important aspect cand vorbim de aceasta tehnica este faptul ca iti permite sa obtii imagini, modele si texturi diverse, cu foarte putin efort. Poti opta pentru folii transparente, colorate, cu desene sau inscriptii specifice, in asa fel incat fiecare geam, sa capete o noua fata. Prin aplicarea de folie pe ferestrele exterioare ale unei cladiri, o poti personaliza simplu si usor, fiind un pas important pentru afaceri si companii. Acest lucru este posibil cu atat mai mult cu cat nu esti limitat la optiunile de pe site. Poti solicita printarea propriei grafici, cu elemente specifice, text, logo sau chiar imagini pe care sa le folosesti pentru decorarea sticlei in cauza.

Tehnic – montarea foliei este un procedeu cu mult mai simplu decat sablarea in sine. Poate fi realizat de oricine si nu dureaza mai mult de cateva minute. Se poate realiza dintr-o singura bucata, sau din elemente multiple, pentru a obtine modelul dorit. Produsele se realizeaza la dimensiunile si grosimea dorita in asa fel incat sa se potriveasca perfect pe geam, Nu sunt necesare taieturi sau ajustari ulterioare. Pe de alta parte, daca doresti sa ai garantia unei aplicari impecabila, la plasarea comenzii poti specifica faptul ca doresti si montajul inclus, iar o echipa se va deplasa la fata locului.

Practic – dupa aplicarea foliei, geamurile sunt mult mai protejate. Nu vor mai fi expuse la zgarieturi sau distrugeri, prelungindu-le astfel durata de viata. Mai mult decat atat, nu va mai trebui sa le speli, dat fiind faptul ca sunt in permanenta acoperite, ferite de praf, ploaie si alti factori nefavorabili.

Calitate la preturi minime cu ColantariDesign

In realizarea foliilor de imitatie sablare se folosesc cele mai bune materiale si tehnici de printare. Sunt rezistente la umiditate, caldura si nu isi deterioreaza aspectul din cauza expunerii prelungite la soare. Astfel, chiar si cele aplicate pe partea exterioara vor face fata cu brio trecerii timpului. In plus, pretul se stabileste in baza unei oferte personalizate, ceea ce inseamna ca platesti strict ceea ce primesti.

aprilie 15th, 2022 by