Cel mai frumos „te iubesc” se spune doar cu un buchet de trandafiri rosii in mana!

trandafiri rosii

Limbajul florilor atinge corzile sufletului fara cuvinte. Cel mai frumos „te iubesc” poate fi spus prin intermediul lor in orice ocazie, mesajul fiind perfect inteles la nivel subtil. Atunci cand florile oferite sunt nemuritorii trandafiri rosii, emotiile declansate sunt cu atat mai puternice. Pe langa frumusetea incontestabila a acestora, si semnificatiile culorii in sine vin la pachet cu numeroase interpretari.

Reprezentand dragostea adevarata, aceste splendori florale sunt cunoscute in intreaga lume ca fiind solii iubirii. Indiferent de nuanta de rosu pe care o oferi, aceasta va fi intotdeauna simbolul universal al romantismului si pasiunii durabile.

Asocierea lor cu sentimentele impartasite de indragostiti transcede timpurile, traditiile, culturile si credintele. Potrivit artistilor florali profesionisti, culoarea rosie, petalele catifelate ale acestor flori si mireasma suava emanata contureaza tabloul perfect, in care afectiunea, admiratia, recunostinta si loialitatea sunt redate de fiecare fir in parte.

Dragostea, mesajul scris pe fiecare petala

Numarul de trandafiri rosii dintr-un buchet, asa cum sunt cele de la imodflowers.ro, poarta, de asemenea, o semnificatie aparte. De la 1 la 101, fiecare sol din aranjamentul oferit „vorbeste” in locul tau. Daca un singur fir simbolizeaza dragostea la prima vedere, 11 fire semnifica iubirea adevarata si profunda, iar 101 fac o demonstratie de devotament nezdruncinat, orice alta combinatie ai face va descrie perfect gestul tau elegant de gentleman indragostit.  

Un buchet de 21 de fire este considerat un clasic cu care nu ai cum sa dai gres. 21 de mesageri fascinanti ii vor sopti celei care ti-a cucerit inima ca veti fi impreuna pentru totdeauna. Frumusetea, simplitatea si naturaletea acestor flori descriu cel mai bine emotiile pure si nu trec niciodata fara sa impresioneze. Insoteste buchetul cu o felicitare autentica si cadoul tau floral va fi cu adevarat memorabil, marcand un moment ce nu va fi uitat.

O declaratie de dragoste, cererea in casatorie sau sarbatorirea unui anumit numar de ani de relatie va fi mult mai intens perceputa odata ce in mana ta ai un buchet de trandafiri rosii. Magnetismul unic al acestor flori este greu de explicat, insa este simtit sigur in orice context.

Pictori, poeti, scriitori, sculptori, compozitori si zeite din mitologia greaca si romana urca trandafirul pe un piedestal atat de inalt, incat niciun alt concurent cu petale nu l-ar putea surclasa. Asadar, oricand doresti sa creezi o poveste magica care sa aminteasca de iubirile nemuritoare ce traverseaza timpul fara a-si pierde stralucirea, apeleaza la aceste flori atat de speciale.

Fericirea citita pe chipul celei dragi

Atelierele de creatie florala vin in intampinarea ta cu numeroase aranjamente atragatoare. Fie ca optezi pentru un buchet standard de trandafiri rosii deja pregatit de artistii florali, fie ca doresti sa vii cu ideea ta pentru a realiza un buchet personalizat, vei face, fara indoiala, o surpriza magnifica persoanei dragi, cu alegerea facuta. Transmite-i dragostea, multumirea si aprecierea pe care i le porti, indiferent ca este vorba de o ocazie speciala sau de o zi obisnuita in care vrei sa iti exprimi sentimentele.

Trandafirii reusesc de fiecare data sa aduca un zambet pe chipul oricui, asadar, alege sa-i oferi celei pe care o iubesti cele mai profunde si insemnate ganduri cu buchete de trandafiri rosii in nuante stralucitoare si miresme diafane. Puterea lor de a exprima sentimentele inaltatoare, intr-un mod fermecator, va atinge, cu siguranta, corzile sensibile ale destinatarei.

martie 13th, 2023 by