Preturi Mici la ANVELOPE ALL SEASON pe Vadrexim.ro !
Multa lume inca este de parere ca subiectul ‘’chirurgie reconstructiva’’ este ceva tabu, chiar daca evolutia medicinei a cunoscut un real ‘’boost’’ il ultimul timp. Adevarul este ca nu trebuie sa privim cu ochi rai aceasta ramura a medicinei, deoarece scopul acesteia a fost, inca de la inceput, acela de a ne reda frumusetea fizica si, inevitabil, increderea in noi (pe care o putem pierde de-a lungul timpului, din cauza aspectului fizic nemultumitor). Procedurile estetice sunt atat de numeroase ca numar si pot fi atat chirurgicale, cat si nechirurgicale – in functie de tipul problemei prezent si / sau de necesitatile fiecaruia. Iar daca vreti sa apelati la astfel de interventii, nu luati aceasta decizie fara sa va consultati cu un specialist in domeniu.
Care sunt procedurile de chirurgie reconstructiva la care puteti apela?
1) Augumentare mamara: se adreseaza pacientelor ce-si doresc un aspect proportionat al bustului cu restul corpului, corectarea pierderilor de volum mamar postalaptare sau scaderi in greutate, corectarea unor asimetrii.
2) Reconstructie mamara: este dedicata recuperarii functiei si fiziologiei normale a sanului, precum si a esteticii dupa diferite accidente sau malformatii. Interventia restabileste forma, aspectul si marimea sanului, dupa o interventie de mastectomie.
3) Chirurgia mainii: se recomanda in cazul traumatismelor si sechelelor tendinoase, nervoase si articulare, decompresiei nervilor la nivelul canalului carpian, Guilon si ulnar, exciziei chisturilor sinoviale, corectiei cicatricilor postcombustionale si in maladia Dupuytren.
4) Chirurgia formatiunilor tumorale: formatiunile tumorale pot fi intalnite la nivelul pielii si sunt o patologie variata, ce cuprind atat tumori benigne cat si maligne. Indepartarea lor chirurgicala este singurul tratament curativ, ce permite dignosticul cu certitudine, cat si redarea unui aspect fiziologic al zonei afectate.
5) Corectia cicatricilor: permite remodelarea prin mijloace chirurgicale sau nechirurgicale a cicatricilor vicioase pentru a obtine un rezultat cat mai bun, atat functional cat si estetic.
6) Reconstructie post chirurgie bariatrica: aceasta presupune eliminarea tesutului nedorit si a excesului de piele.
In cazul in care o procedura medicala nu va impune sa apelati la chirurgia reconstructiva, cereti sfatul unui medic specialist in cazul in care doriti doar sa corectati anumite trasaturi fizice, care nu va multumesc. Puteti sa va programati oricand la o consultatie, unde sa comunicati exact ce va doriti sa schimbati. Frumusetea fizica este si ea strans legata de starea noastra de sanatate, asadar verificati-va period starea de sanatate, ca sa puteti sa va anticipati anumite probleme, atunci cand situatia nu va da de ales. Nu se numeste egoism acest lucru, ci respect de sine ridicat. Atunci cand ai grija de sanatatea ta fizica interioara, dar si exterioara, poti spune ca esti perfect constient/a de nevoile pe care corpul le are si stii ce sa ii oferi, pentru a te simti perfect.
Inainte de orice decizie, este nevoie sa facem o evaluare completa. De ce? Pentru ca fiecare problema in parte poate avea una sau chiar mai multe solutii posibile si mai multe tratamente adiacente. Iar printr-o simpla consultatie efectuata de catre un medic specialist, se poate alege cel mai eficient si potrivit tratament.