Ce calități trebuie să ai pentru a obține un job profitabil

Cei mai mulți angajatori sunt foarte fermi în ce privește experiența celor care solicită o poziție în cadrul firmei lor. Un proaspăt absolvent de facultate care nu a mai lucrat niciodată va întâmpina numeroase refuzuri atunci când va dori să se angajeze. Există, însă, și joburi profitabile unde nu experiența contează, ci calitățile persoanei care candidează. 

Videochatul – o industrie înfloritoare

Joburile din videochat se numără printre cele care aduc venituri considerabile, fără să pretindă experiență prealabilă la angajare. În locul unui CV ticsit cu informații despre diversele locuri de muncă din trecutul tău, ai nevoie de unul care să evidențieze anumite calități și abilități necesare în acest domeniu de succes. Entuziasmul este necesar, dar nu și suficient pentru ca un model de videochat să ajungă la un venit de patru, chiar cinci ori mai mare decât salariul mediu pe economie. 

Jobul de model de videochat nu este profitabil doar prin prisma câștigurilor, ci și prin cea a oportunităților ulterioare, spun reprezentantele agenției Models4Models. Atunci când un model decide să renunțe la job, va putea aborda antreprenoriatul cu încredere și șanse mari de succes datorită cursurilor de formare profesională ce i-au fost puse la dispoziție pe durata colaborării. Își va putea deschide cu ușurință propria afacere în domenii precum machiaj, cosmetică, design interior, fotografie, managament sau social media. 

Calitățile unui model de videochat

Există două tipuri de activități de videochat: adult și non-adult. Dacă prima implică nuditate, cea de-a doua se axează pe conversație. Videochatul non-adult poate fi un job chiar mai profitabil decât cel adult, pentru că presupune o interacțiune socială bazată pe încredere, înțelegere și acceptare. 

Pentru a avea succes în acest job, este extrem de important să stăpânești limba engleză, iar o a doua limbă străină reprezintă, de asemenea, un mare avantaj, confirmă echipa M4M. Abilitățile de comunicare în alte limbi decât româna sunt esențiale pentru a obține câștiguri impresionante, însă acestea trebuie să fie completate cu calitățile unui expert în arta conversației, cu carismă, empatie, perseverență și optimism. 

Un model de videochat non-adult prin Models4models știe să fascineze, să inspire și să delecteze utilizatorii platformelor cu discuții antrenante pe subiecte dintre cele mai variate. În același timp, își păstrează autenticitatea și buna dispoziție, în așa fel încât să fie o companie plăcută, la care interlocutorii să revină cu drag. 

Astfel de calități sunt apreciate și încurajate în cadrul agenției M4M, un studio de videochat format exclusiv din personal feminin, care pune accentul pe evoluția profesională și pe succesul fiecărui model cu care colaborează. Pe lângă programul flexibil, bonusuri și cadouri, M4M oferă training specializat, suport tehnic online și offline, 24/24, ședințe profesionale foto și de makeup, protecție online a datelor și burse de studiu în diverse domenii și alte beneficii. 

Obține un job profitabil și o carieră de succes, chiar dacă nu ai experiență, aplicând pentru un interviu la M4M și pregătește-te să devii independentă financiar. 

august 30th, 2019 by