Ce aspecte trebuie sa intruneasca o companie de pompe funerare

O inmormantare nu este nicicum un moment fericit in viata unui om, ci unul din cele mai nefericite, dupa cum bine stim cu totii. Insa, din pacate, deseori se poate intampla ca intreaga situatie in care suntem pusi sa devina din ce in ce mai neplacuta si sa o ia pe o cale neprevazuta. Acest lucru se intampla cu precadere in momentele in care nu alegem corespunzator compania de pompe funerare cu care urmeaza sa colaboram in vederea achizitiei unui pachet funerar si servicii funerare complete, care sa duca la bun sfarsit intregul proces, exact asa cum trebuie.

De aceea ne-am propus astazi sa vorbim despre toate aspectele pe care ar trebui sa le intruneasca o astfel de companie, fiind principalele criterii prin care-ti poti da seama daca respectiva firma merita atentia si increderea ta.

Ce aspecte trebuie sa intruneasca o companie de pompe funerare

  1. Sa fie deschisa la informatii

Desi timpul pentru a organiza o inmormantare cu toate cele de cuviinta este foarte scurt si limitat, modul in care este dispusa sa raspunda compania la o serie de solicitari iti poate influenta intregul demers. Este in firea oamenilor sa puna intrebari, mai ales despre lucrurile pe care nu le cunosc si cu atat mai important pentru o persoana aflata intr-o legatura directa cu defunctul, care-si doreste sa stie care vor fi demersurile necesare. Daca o companie nu-ti raspunde la intrebari, si daca personalul nu este unul empatic, deschis si transparent, cu siguranta aceea nu e alegerea potrivita.

  • Sa fie transparenta privind serviciile oferite

Atunci cand te informezi cu privire la pachetele si serviciile funerare ar trebui sa stii cu exactitate ce platesti si ce primesti. Deseori onorariul nu este pe masura, multe companii de pompe funerare incercand sa scoata un profit cu mult peste masura serviciilor oferite. Nu e de mirare ca uneori costurile stabilite initial sunt mult mai ridicate in cele din urma. Asa ca o firma serioasa ar trebui sa-ti expuna clar si coincis lucrurile pe care le pot oferi, cat si pretul corect.

  • Sa fie acreditata

O companie care ofera servicii de top este in primul rand o companie acreditata inscrisa in registrul companiilor de profil pe piata. Asadar, cu un mic research ar trebui sa gasesti cel putin cateva informatii si/sau experiente despre aceastea. Iar certificarea serviciilor si aprobarile guvernamentale necesare nu vor lipsi. O astfel de companie isi expune deseori la vedere toate aceste acreditari pentru a avea garantia ca totul va decurge normal si in deplina siguranta pentru toate partile implicate.

Iar daca si tu esti in cautarea unei firme de pompe funerare pentru a stabili necesarul in cazul unui deces, iti putem recomanda platforma 07funerare care vizeaza si-ti aduce in atentie numai companii de top, care ofera servicii pe masura si care-si desfasoara activitatea in concordanta cu normele de igiena si sanatate prevazute pe piata. De asemenea, 07funerare.ro este oricand la dispozitia ta, detinand un portofoliu national de pompe funerare, cat si o serie de pachete funerare avantajoase, pentru orice interval de buget. De exemplu, pachetul National 07funerare iti pune la dispozitie un sicriu de lemn in 6 colturi, dotat cu perna, panza pentru lada, voal, cruce de mormant etc. la pretul de 1900 lei. Prezinta pliantul in centrele disponibile pentru a beneficia de oferta.

octombrie 2nd, 2020 by