Ca la… chefi acasa: iata ce echipamente se folosesc in bucatariile profesionale!

bucatarii profesionale

Pe langa arta prepararii mancarurilor si adaugarii ingredientelor potrivite, succesul chefilor din marile restaurante ale lumii mai are o explicatie: ei au mereu la dispozitie cele mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale.

La noi in tara, compania Fresco Expert s-a afirmat constant in acest domeniu, oferindu-le antreprenorilor romani din domeniul HoReCa cele mai bune solutii pentru bucatarii profesionale timp de mai bine de 25 de ani.

Experienta acumulata in tot acest timp si reactiile clientilor au permis selectarea celor mai bune produse, oferite de branduri internationale de renume, de care se declara incantati cei mai talentati bucatari din Romania.

Cele mai importante echipamente pentru bucatarii profesionale

Daca sunteti proprietarul sau administratorul unui restaurant, al unei cantine sau al oricarui alt tip de unitate de administratie publica, echiparea bucatariei incepe cu achizitionarea unor masini de gatit si plite. In magazinul online Fresco.ro, astfel de produse se gasesc la preturi corecte din punctul de vedere al raportului pret-calitate, de la producatori de renume.

La fel de importante sunt grillurile profesionale, care garanteaza cele mai inalte standarde posibile de gatire si cele mai bune rezultate, pe masura exigentelor celor mai pretentiosi clienti.

Friteuzele profesionale au o structura robusta din otel inox, fiind deosebit de rezistente si cu o durata de viata indelungata. In functie de necesitati, puteti sa optati pentru produse simple sau duble, pe gaz sau electrice, de banc sau cu suport inchis.

Masinile de fiert paste, numite si bolitoare, asigura prepararea rapida a pastelor, dar pot fi folosite si pentru orez sau pentru legume. La randul lor, tigaile basculante asigura pregatirea rapida a unor cantitati mari de mancare. Ele au capacitati mari si pot fi electrice sau alimentate cu gaz.

Bineinteles, atunci cand vine vorba de bucatarii profesionale, de cea mai mare importanta sunt cuptoarele. In oferta intra cuptoare multifunctionale, cuptoare cu gatire accelerata, cuptoare de pizza sau de patiserie.

Amanuntele fac diferenta

Pe langa echipamentele mari si folosite frecvent, Fresco Expert va ofera si o serie de accesorii si echipamente de mici dimensiuni, care completeaza liniile de bucatarie.

Este vorba despre deschizatoare de conserve, prese pentru hamburgeri, perii pentru grill sau cosuri pentru bolitor de paste. Un zdrobitor de paste, un ascutitor manual pentru cutite, un termometru cu infrarosu, sorturi sau chiar manusi de zale de diferite dimensiuni se pot dovedi, de asemenea, de mare folos pentru diferitele persoane care lucreaza intr-o bucatarie.

Este disponibila, apoi, o gama diversa de matrite pentru diferite tipuri de paste, precum fettuccine, caserecce, cannellone, fusilli, pappardelle, gnocchi, bucatini, maccheroni, capelli d’angelo, spaghetti, taglialini sau spaghetti chitarra.

Pe langa mancare, savurarea unei cafele reprezinta elementul care incununeaza cu adevarat o masa reusita. Prin urmare, este normal sa achizitionati cele mai bune aparate profesionale pentru cafea. Sunt disponibile echipamente de toate felurile: traditionale, cu filtru sau super automate, oferind toate aceeasi savoare inconfundabila a licorii negre de cea mai buna calitate.

Echipamentele provin de la Electrolux Professional, Franke Coffee Systems, MCE Astoria, sau Virtus Group GmbH, unele dintre cele mai apreciate branduri de pe aceasta piata la nivel international.

Daca doriti cele mai bune solutii pentru bucatarii profesionale, vizitati cu incredere magazinul online Fresco.ro! Cei mai cunoscuti bucatari din Romania se bucura de aceste produse de mai bine de 25 de ani!

octombrie 1st, 2021 by