Business-ul tau este cu un pas in spatele concurentei? Ai nevoie de o productie video virala!

productie video

Daca detii un business si nu folosesti deja crearea de continut video pentru promovarea acestuia si cresterea publicului tinta, avem o veste buna si una proasta. Vestea proasta este ca, foarte probabil, esti deja cu cel putin un pas in spatele concurentei, care cu siguranta utilizeaza aceasta metoda extrem de eficienta de marketing.

Vestea buna, insa, este ca exista Videomaniax, cea mai noua agentie de video marketing din Bucuresti, care te va ajuta sa realizezi o productie video, sau mai multe, cu potential viral!

In prezent, peste 4 miliarde de clipuri sunt urmarite zilnic pe YouTube, cea mai mare platforma de video sharing din lume, iar 92% dintre cumparatori spun ca productiile video ii ajuta sa ia o decizie cu privire la produsele sau serviciile pe care le vor achizitiona.

In aceste conditii, iti recomandam sa apelezi la www.videomaniax.ro, care te poate ajuta cu urmatoarele: reclame, prezentari de produs sau de companii (corporate), ba chiar si videoclipuri muzicale.

Productiile create de Videomaniax sunt special gandite pentru YouTube, Facebook, Instagram si alte retele de socializare, fiind concepute in functie de particularitatile business-ului clientilor, insa avand intotdeauna o componenta amuzanta sau care starneste emotie.

Caracterul lor viral contribuie la popularizarea acestora in social media, ducand in mod logic la cresterea brand awareness-ului, publicului tinta, a vanzarilor si, deci, a profitului companiei tale.

De ce are, insa, o productie video un succes atat de mare si o eficienta dovedita? In primul rand, pentru ca permite transmiterea unui numar mare de informatii intr-un timp foarte scurt, comparativ cu textele, imaginile, graficele si alte forme de comunicare.

Acest lucru este crucial intr-o lume aflata in permanenta miscare, in care numarul surselor de informare este practic nelimitat, iar atentia utilizatorilor – din ce in ce mai redusa.

In al doilea rand, ROI-ul (Return On Investment) este unul foarte bun, intrucat costurile pe care le implica o productie video nu sunt intotdeauna foarte mari, insa rezultatul poate fi cu mult peste asteptari, mai ales in cazul colaborarii cu profesionisti precum echipa Videomaniax.

Totodata, clipurile video sunt foarte potrivite pentru utilizatorii de dispozitive mobile, al caror numar este in permanenta crestere, iar, datorita caracterului viral, acestia le pot partaja, usurand practic misiunea ta, in calitate de owner, dar si a agentiei de video marketing cu care lucrezi.

Nu in ultimul rand, o productie video amplasata pe site-ul business-ului tau se va dovedi foarte importanta si din punct de vedere SEO (Search Engine Optimization), acesta fiind un factor luat din ce in ce mai mult in considerare de marile motoare de cautare, precum Google.

„Nu toate business-urile dispun de bugete care sa le permita sa cumpere publicitate pe TV. Insa, in prezent, iti poti face brand awareness, la un pret foarte convenabil, pe retelele sociale, prin intermediul productiilor video. In ziua de astazi, in SEO, este foarte mare nevoie de awareness”, explica Ovidiu Joita, owner-ul Videomaniax.

Ovidiu Joita are o experienta de peste 15 ani in marketing online, fiind, de asemenea, CEO si founder al agentiei de marketing online iAgency si creatorul primei scoli de SEO din Romania, Jedi SEO School.

noiembrie 25th, 2020 by