Buchete de flori pentru onomastica

Un aranjament floral in culori vesele este cel mai frumos cadou pentru o onomastica de neuitat. Este ziua numelui mamei tale, sotiei sau unei alte persoane dragi tie? Arata-le iubirea si respectul cu buchete de flori pentru onomastica.

Ce flori oferi la onomastica?

De sarbatori, trebuie sa fim cu ochii in calendar pentru a nu omite ziua vreunei persoane importante din viata noastra. De onomastica nu trebuie neaparat sa te prezinti cu un cadou personalizat, costisitor sau de care sarbatoritul/sarbatorita va uita in doar cateva zile. Ofera-i un aranjament floral vesel si gestul tau nu va trece neobservat!

In ultimii ani, oamenii au preferat sa cumpere de onomastica frumoase flori aranjate in buchete, cutii, cosuri, vase ceramice sau chiar plicuri, caci rezista mai mult timp si inveselesc incaperea in care sunt amplasate.

Ce fel de flori sa oferi la onomastica iubitei tale? Alege de la IMOD Flowers o cutie cu crini sau un clasic buchet din care clasicii trandafiri rosii sa nu lipseasca. Orienteaza-te catre florile care stii ca ii plac si combina-le cu flori de culoare mai inchisa, caci acestea dovedesc pasiunea si dragostea pe care le simti.

Pentru onomastica mamei tale, stii deja ca un vas ceramic sau un ghiveci cu plante verzi va fi foarte apreciat. Apeleaza la IMOD Flowers, alege aranjamentul floral potrivit onomasticii mamei tale si florile alese vor fi livrate acasa la ea, cand doresti.

Din biroul colegei de birou nu trebuie sa lipseasca florile atunci cand isi sarbatoreste onomastica. Daca nu ai timp sa conduci pana la florarie si sa alegi acolo un buchet de flori, poti comanda de la IMOD Flowers si aranjamentul floral dorit va fi livrat chiar in aceeasi zi. Pentru colege si prietene sunt recomandate florile galbene – frezia, lalelele, trandafirii – galbenul florilor reflecta caldura, amuzamentul si placerea de a petrece timpul impreuna.

Cum alegi cele mai frumoase buchete de flori?

Daca buchetele opulente in culori aprinse reflecta pasiunea si dragostea, cele in culori deschise se potrivesc membrelor familiei, colegelor de serviciu si persoanelor de sex feminin cu care nu ai o relatie tocmai personala. Margaretele se daruiesc in semn de prietenie, Alstroemeria in semn de apreciere, iar irisii pentru a transmite respect.

Cand onomastica unei persoane dragi te-a luat pe nepregatite, comanda repede un frumos aranjament floral de la IMOD Flowers, iar buchetul de flori ales va fi livrat chiar in aceeasi zi. Trimite flori roz in semn de multumire, un buchet de flori rosii sa iti arati dragostea, aranjamente florale galbene cand trimiti un cadou unei prietene sau un buchet predominant verde pentru a ura succes sau sanatate.

De acum, nicio onomastica nu te va mai lua prin surprindere. Comanda de la IMOD Flowers cele mai frumoase buchete de flori si ureaza-le celor dragi un sincer „La multi ani!”.

septembrie 4th, 2021 by