Brichete rumegus – solutia ecologica de incalzire a locuintei

Cu cat se apropie mai mult sezonul rece, cu atat te gandesti mai des la solutiile de incalzire pe care sa te bazezi pentru a trece cu bine peste aceasta perioada. Lemnul nu este singurul combustibil pe care il poti folosi atunci cand locuiesti la casa si ai centrala termica, folosesti sobe sau te bazezi pe un semineu care da multa caldura.

Asa cum scrie si in titlu, o alternativa ecologica a lemnului de foc sunt aceste brichete rumegus de la TOMIBENA.ro care au un aspect placut si sunt usor de depozitat. Mai mult decat atat, nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la munca depusa pana la depozitarea acestora. In cazul lemnelor trebuie sa angajezi persoane care sa le taie, sa le sparga, sa le care pana la adapost sau chiar sa faci tu toate aceste actiuni.

Atunci cand temperatura de afara este una scazuta ai nevoie de un combustibil eficient si pe care sa nu platesti sume mari de bani. Folosind brichete rumegus poti depasi sezonul rece cu o investitie de doar cateva sute de lei. Bineinteles ca in functie de spatiul care urmeaza sa fie incalzit si modalitatea de incalzire aceste costuri difera, dar in orice caz sunt mai reduse decat in cazul lemnelor de foc clasice.

Brichetele de rumegus vor arde intr-o cantitate mai mare, iar acest lucru aduce dupa sine o cantitate mai mica de cenusa. Deoarece umiditatea brichetelor este scazuta, arderea acestora se face mai lent, iar acesta este un alt aspect pozitiv al acestor produse. Cenusa rezultata in urma arderii poate fi folosita cu succes drept ingrasamant natural.

De unde pot cumpara brichete rumegus ieftine?

Desi sunt rezultat al comprimarii resturilor lemnoase, brichetele de rumegus vor elibera o putere calorica mai mare decat a lemnului obisnuit. Cu toate aceste, pretul necesar pentru a achizitiona cantitatea potrivita de brichete rumegus care sa-ti ajunga un sezon intreg este cu mult sub cel pe care ar trebui sa-l platesti pentru lemne de foc.

Jarul brichetelor de rumegus va fi mai fierbinte si va rezista pentru o perioada mai lunga, deci nu va trebui sa alimentezi sobele sau centrala atat de des cum trebuie atunci cand folosesti lemne.

Magazinul online TOMIBENA ofera brichete rumegus la pretul de 9,99 lei per pachet. Un singur pachet contine o cantitate de 10kg de brichete. Acest produs are o umiditate de doar 7%, deci vor arde mai lent, iar puterea calorica eliberata este de 5 kWh/kg.

TOMIBENA.ro livreaza acest produs in toata tara, iar in functie de perioada in care comandati puteti beneficia de o oferta avantajoasa. Inainte de a comanda o cantitate importanta de brichete de rumegus este recomandat sa testati mai multe tipuri, dar si sa faceti un calcul din care sa reiasa cantitatea necesara pentru a incalzi locuinta intr-un sezon rece.

Alege un furnizor de incredere si unul despre care clientii anteriori au numai cuvinte de lauda. Un bun aspect dupa care te poti ghida atunci cand alegi magazinul din care sa-ti comanzi brichete rumegus reprezinta sectiunea de testimoniale sau recenzii.

iulie 20th, 2020 by