Beneficiile capsulelor cu ulei de usturoi

Cu totii am auzit despre puterea usturoiului si ce efecte benefice si sanatoase are asupra corpului insa probabil niciodata nu ati realizat cat de puternic este usturoiul defapt si cat de mult te poate ajuta. In acest articol aflati cat de puternic si benefic este usturoiul in special cel sub forma de ulei de usturoi capsule care practic elibereaza o doza necesara de proprietati medicinale ce va ajuta corpul in combaterea mai multor situatii de sanantate. 

Capsulele cu ueli de ustoroi, dar si usturoiul in sine este cunoscut ca fiind un puternic medicament inca reconuscut din vremuri de demult, de pe vremea civilizatilor romane, egiptene, babiloniene. Prima potenta oferita de usturoi se datoreaza sulfului, cunoscut ca si alicin ce se elibereaza la strobirea usturoiului. 

Usturoiul elibereaza in corp multiple elemente benefice precum vitaminca C, Vitamina B6, selenium, manganes, calciu, potasium, vitamina B1 precum si altele. In acelasi timp ustoriul contine foarte putine calorii fiind benefic si ca element nutritiv. 

Usturoiul si capsulele cu usturoi ajuta sistemul imunitar, acesta ii ofera sprijin si ii imbunatateste functia ajutandu-l sa lupte cu raceli si gripe comune. Studiile demonstreaza ca suplimentele ce contin ulei de usturoi au reusit sa combata raceala cu 62% mai repede decat alternative, totodata reducand zilele in care persoana este racita, practic vindecand raceala mai repede si mai eficient. 

Pentru cei ce sufera de probleme cardiovasculare sau au hipertensiune arteriala sau tensiunea prea mare le vom spune ca prin consumarea de suplimente nutritive cu ulei de ustoroi sau usturoi natural, isi vor imbunatatii circulatia sangelui prevenind astfel aparitia unor astfel de boli. O doza recomandata este de 4-5 bucati de usturoi pe zi pentru a combate, iar in cazul capsulelor cu ustoroi sunt recomandate intre 600 si 1500 miligrame de extract de usturoi imbatranit.

Un alt beneficiu cunoscut al capsulelor cu ulei de usturoi este faptul ca ajuta la reglarea colesterolului din corp, prin consumul acestora se reduce nivelul de colesterol cu 10%, chiar 15%. In felul acesta reduceti si sansa de a dezvolta probleme la inima. 

Usturoiul precum si capsulele cu usturoi ajuta la prevenirea aparitiei Alzaimerului datorita faptului ca actioneaza ca un puternic anti oxidant. Reduce stresul la persoanele ce au tensiunea arteriala marita precum si creste nivelul de antioxidanti din corp ajutand mecanismele protective ale corpului, astfel ca in timp reduc si sanele de aparitie ale Alzaimerului precum si a dementiei. 

Usturoiul era consumat in trecut de olimpicii greci in Grecia Antica deoarece ajuta impotriva oboselii si crestea capacitatea de efort. 

Consumul de capsule cu usturoi sau ustoroi este benefic si pentru femeile ce trec prin menopauza sau sunt post menopauza, acesta ajuta la nivelul de estrogen din corp, ajutand in acelasi timp oasele din corpul unei femei in aceasta perioada. 

Datorita faptului ca este un element atat de comun usturoiul si capsulele cu usturoi pot fi foarte usor incorporate in dieta dumneavoastra, efectele sale sunt constant benefice corpului si il ajuta la indeplinirea mai multor functii si la reparerea unor probleme ce apar in timp fara sa ne dam seama. 

Daca vrei sa afli mai multe despre beneficiile pe care le au aceste suplimente poti citi articolul despre beneficii ulei de usturoi realizat de Eden Line.

Tu in ce fel folosesti usturoiul?

februarie 25th, 2020 by