Beneficii buldoexcavator leasing

buldoexcavator leasing

Flexibilitatea schemei de leasing special pentru un buldoexcavator se datoreaza capacitatii vanzatorului de a indeplini functiile locatorului. Aceasta exclude intermediarul din proiect. Plata prin parti a costului utilajului in leasing se face direct vanzatorului in conformitate cu schema convenita.

Buldoexcavator leasing – Avantaje

Abilitatea de a elimina un intermediar dintr-un contract de inchiriere pe termen lung cu o optiune de cumparare, nu este singurul plus al magazinului online utilajepro.ro. Buldoexcavator leasing are si alte avantaje:

  1. Achizitionarea unui buldoexcavator nou la o valoare convenabila;
  2. Alegerea unei scheme de rambursare a imprumutului. Finantare in rate cu perioada de 12 si pana la 60 de luni, cu avans cuprins intre 10 si 50% si o valoare reziduala de 0 – 20%.
  3. Imbunatatirea sarcinii fiscale. Platile de inchiriere sunt legate de costurile companiei. Aceasta reduce profitul total, precum si impozitul pe acesta.
  4. Absenta garantiilor suplimentare caracteristice imprumutului. La incheierea unui contract de leasing, se plateste doar o plata in avans.
  5. Documentatie simplificata. Operatiunea se desfasoara pe tot parcursul zilei.
  6. Asigurarea la tarife preferentiale.
  7. O varietate de bonusuri de la utilajepro.ro.

Profitul financiar completeaza faptul ca echipamentele speciale nu apartin proprietatii cumparatorului in etapa de leasing. Acest lucru elimina temporar necesitatea de a inregistra buldoexcavatorul in departamentele relevante. De asemenea, nu exista niciun impozit pe proprietate, obtinand economisirea vamala. La sfarsitul contractului de leasing, poti opta pentru cumpararea utilajului la un pret foarte avantajos, care este stabilita in contract. De asemenea, pretul corespunde valorii reziduale a utilajului, iar acest lucru reprezinta un avantaj.

Avantaje leasing

Principalul avantaj al acestei metode de achizitionare a unui echipament special este disponibilitatea unei amanari temporare a obligatiilor de plata. Pentru o anumita perioada, imprumutatul plateste numai dobanda din imprumut. De asemenea rata este variabila, iar conditiile de creditare foarte avantajoase.

Nuante pozitive pentru buldoexcavator leasing

Perceptia buldoexcavatoarelor leasing  nu reduce caracteristicile prioritare ale performantei de calitate, ale confortului operatorului, fiabilitatii unitatilor functionale, posibilitatii de a introduce  inovatii avansate.

Incheierea unui contract de leasing pentru un buldoexcavator, duce la avantajul de a primi un echipament  modern in conditii avantajoase. Este important sa se realizeze reducerea obligatiilor de plata in rate la 30-50%. In mod alternativ, forma de rambursare in sine reduce ponderea financiara.

Un buldoexcavator achizitionat in leasing aduce profitabilitate. Astfel, vei beneficia de utilizarea tehnologiilor moderne, de minimizarea costurilor de intretinere, facand economii de combustibil, deoarece anumite modele au un consum de combustibil de numai 8 l/h.

august 12th, 2019 by