Beneficiaza de servicii SEO personalizate

Daca detii un brand si iti doresti rezultate durabile fara a investi foarte mult in acest sens, campaniile de optimizare SEO pot fi cea mai buna solutie pentru tine.

Clickbrainiacs este o agentie de marketing online care, de peste 10 ani, demareaza cu succes servicii SEO in Bucuresti si nu numai. Data fiind experienta vasta si sutele de rezultate de succes obtinute, nu doar ca poate deveni un colaborator de baza pentru brandul tau, dar te va putea ajuta sa ajungi in Top 5 branduri in ceea ce priveste rezultatele motoarelor de cautare si preferintele publicului tinta.

Pentru ca o campanie de optimizare SEO este un proces extrem de complex la baza caruia stau nenumarate etape si factori specifici, pentru a intelege mai bine cum functioneaza, vom descrie principalele elemente de care depinde succesul ei. In principiu este compusa din cateva etape de baza, si anume: research si planificare, optimizare on page si off page si monitorizare si ajustare.

Optimizare On Page

On Page cuprinde totalitatea elementelor de pe o pagina web, de la design, la continut si elemente tehnice complexe. De felul in care este realizata depinde reusita campaniei. Mai exact, cuprinde toate actiunile pe care le facem pe pagina pentru ca algoritmii google sa ne perceapa ca fiind relevanti, in timp ce ii oferim clientului o experienta de navigare cat mai placuta. Acest lucru se poate rezuma in continut de calitate dispus intr-o interfata simpla si eficienta.

KeyWords

Un element central in optimizarea On Page sunt cuvintele cheie. De ele depinde afisarea in primele rezultate ale cautarii. Altfel spus, trebuie lase cele mai relevante cuvinte cheie si derivari ale acestora, astfel incat un potential client cauta serviciul sau produsul pe care il propui, probabilitatea sa tasteze tocmai aceste expresii sa fie cat mai mare.

Meta titluri si meta descrieri

Unele dintre cele mai importante componente ale strategiei SEO sunt tocmai meta titlurile si meta descrierile. Mai exact acele parti din text care sunt afisate de google in rezultatul unei cautari inainte de a da click pe pagina. Aceste randuri poate influenta potentialul client fie in vederea accesarii paginii (scopul vizat), fie sa se reorienteze catre alte variante. De aceea este foarte important ca textul in cauza sa fie simplu, dar plin de esenta, astfel incat sa contina exact acele elemente pe care o persoana le cauta in momentul in care tasteaza respectivele cuvinte cheie.

Desigur ca sunt si alte elemente la fel de importante, dar acestea constituie factorii de baza care decid traiectoria interactiunii dintre client si brand. De aceea, in vederea realizarii lor cat mai calitative, colaborarea cu Clickbrainiacs te ghideaza catre atingerea rezultatelor scontate.

noiembrie 21st, 2021 by