Balconul, coltul tau elegant de care ai nevoie

Te retragi in sufragerie, sa iti bei cafeaua si sa iti citesti e-mailurile si toti ai casei navalesc peste tine. Cand doresti sa te concentrezi mai tare, atunci au ei chef de vorba si citesti de trei ori un rand, neputandu-te concentra sa-l intelegi.

Cafeaua cea aromata cu lapte condensat, o carte buna, noutatile de pe internet imi fac ziua mai frumoasa. Eu sunt printre aceia care caut fericirea in lucruri marunte, de aceea mi-am transformat balconul intr-o veritabila gradina.

Colectia mea de orhidee si portocalii minusculi, plus balansoarul  ma fac sa petrec clipe de vis seara si dimineata.

Balconul este cu vedere la strada, in fata ferestrei am pomi falnici si vita-de-vie si imi place sa vad oamenii trecand cand soarele arde cu putere, iar ei sunt imbracati in haine subtiri, dar si cand ploua, ninge sau este ger si merg zgribuliti pe drum.

Toate acestea sunt posibile, fiindca am cumparat mobila pentru balcon de calitate de pe site-ul magazinului Shopeo.ro.

In prezent, mobila este la pomotie si poti cumpara o canapea, fotolii si masuta de cafea la cele mai bune preturi.

Mesele suspendate sunt elegante si pot servi si ca etajere.

Iti poti servi cafeaua si micul dejun pe ele, dar poti sa si citesti sau sa scrii ceva, sa pui flori sau dosare cu documente.

O astfel de masuta costa 135 de lei si este livrata la adresa specificata de cumparator.

Transportul produselor este gratuit, la comenzi care valoreaza 300 de lei.

Mobila este proiectata pentru spatiul mic al balconului, iar daca il amenajezi corespunzator, gandeste-te ca iti poti primi musafirii aici toata vara. Din magazinul prezentat mai sus poti comanda spatii de depozitare ca balconul sa nu fie supraaglomerat si sa devina coltul tau de agrement.

Acelasi avantaj ai daca stai la curte si iti amenajezi o terasa sau un foisor si iti pui la punct gradina.

Pe balcon poti pune pitici de gradina, lampi solare, fantani arteziene solare, fiindca aici soarele poate incarca multe baterii cu energia sa, iar efectul este magic.

Exista clopotei de vand solari, prevazute cu un led care isi schimba culoarea si care se aprinde pe baza de senzori simultan cu inserarea.

Poti transforma balconul intr-un spatiu de vis, un spatiu plin de viata si de verdeata vara si plin de caldura iarna.

Din balcon esti mai aproape de lume si de cursul vietii si poti vedea cand infloresc zarzarii, cand apar primele frunze, sa simti parfumul primilor tei infloriti si al salcamilor.

Este o lume de vis de care te poti bucura cu investitii minime.

Si copiii se pot juca pe balcon si se pot bucura de florile si verdeata din acest loc.

Amenajeaza-ti balconul, sa fie refugiul tau, cand fiecare lucreaza din camera lui! De pe balcon poti vorbi la telefon, deschide geamul, sa te imbratisezi cu soarele si cu vantul si sa asculti concertul pasarilor, fiindca ele vin sa bucure si oamenii de la oras.

Comanda acum fotolii confortabile in care sa adormi si sa lasi soarele sa te mangaie cu degetele sale calde pe frunte! Abandoneaza-te clipei si transforma orice secunda banala in momentul tau de aur!

Se poate face magie cu mobilier de balcon bine ales, cu flori si multa dragoste.

mai 27th, 2021 by