Asigurarea facultativa pentru casa – metoda suplimentara de protectie

Cel mai de valoare bun pe care il poate agonisi o persoana pe parcursul vietii sale este propria locuinta. In momentul in care ani de zile ai muncit pentru a-ti materializa visul, nu merita sa iti asumi riscuri mult prea mari in ceea ce il priveste. De aceea, o asigurare pentru casa facultativa este cea mai buna masura de preventie impotriva pericolelor care pot aparea la orice pas. Fie ca vorbim de dezastre naturale, atacuri ale unor animale sau chiar infractiuni, asigurarea facultativa a locuintei va ofera acoperire atat din punct de vedere financiar cat si legal.

Despre asigurarea facultativa pentru locuinta si ce beneficii ofera

In caz de avarie sau distrugeri, o asigurare facultativa a locuintei te poate ajuta sa acoperi toate prejudiciile aduse intr-un timp foarte scurt. Aceasta polita se clasifica in trei grade de intensitate; standard, catastrofica si totala. In functie de cea pe care o alegi costurile cresc, dar si riscurile prevazute in care beneficiati de ajutor sunt mult mai multe. Cu alte cuvinte, cea totala va putea fi activata indiferent de natura incidentului suferit.

Printre cele mai frecvente motive care impun semnarea unuia astfel de contract pentru siguranta si linistea proprie se gasesc: incendii, cutremure si fenomene naturale extreme, atacuri umane sau animale, furt, vandalism, coliziuni cu obiecte de mare tonaj, etc. In oricare dintre aceste cazuri, vei beneficia de sumele necesare pentru a-ti aduce casa la forma initiala.

Cum puteti semna un contract de asigurare pentru casa facultativa?

Procesul de a deveni asigurat cu drepturi depline este foarte simplu si se poate realiza exclusiv online. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul aferent cu datele personale si detaliile solicitate despre imobil, alegi una dintre cele trei variante si, in functie de aceste informatii, specialistii TCV vor analiza ofertele disponibile si ti le vor recomanda pe cele mai avantajoase. Dupa ce ai luat o decizie, urmeaza doar sa semnam contractul pe care il vei primi pe email si polita devine activa incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

Care sunt costurile pentru o asigurare de locuinta facultativa?

La fel ca in cazul tuturor politelor obtinute prin intermediul TCV, si in ceea ce priveste o asigurare de locuinta facultativa preturile se stabilesc in raport cu prevederile pe care le acopera. Astfel, in functie de durata vizata, de natura si complexitatea imobilului, dar si de numarul de clauze dorite, suma finala fluctueaza. Pentru a avea o imagine cat mai clara a valorii pe care va trebui sa o achiti periodic, te poti folosi de un calculator de pret online, care va face imediat o estimare de pret, in functie de datele completate, simplu si rapid.

decembrie 21st, 2021 by