Alege cele mai performante utilaje pentru manipularea marfii

Erai in cautarea unui magazin din care sa poti achizitiona utilaje si echipamente pentru manipularea sau ridicarea diverselor marfuri? Esti in locul potrivit deoarece la Vectra vei regasi tot ceea ce ai nevoie. Echipamentele pe care le punem la dispozitie se adapteaza perfect in diferite contexte si spatii, precum ateliere, depozite, industrii diverse sau supermarket-uri si nu numai. Astfel ca punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de echipamente profesionale, performante si cu un raport calitate-pret avantajos. Avem in vedere electrostivuitoarele, motostivuitoarele, electrocare ori echipamente de tractare, acestea regasindu-se la doar cateva click-uri distanta. Ai posibilitatea de a comanda direct din confortul locului in care te afli, astfel incat accesezi rapid site-ul si soliciti o oferta. Iti propunem sa apelezi doar la profesionistii din domeniu atunci cand vine vorba de cele mai eficiente echipamente, care pot creste gradul de productivitate.

O multitudine de echipamente din care poti opta

Oferta de stivuitoare de la Vectra Romania include modele numeroase si variate, intrucat ne dorim sa ne adaptam tuturor cerintelor si nevoilor clientilor nostri, astfel incat dispunem de utilaje, precum motostivuitoare, transpalete manual, electrostivuitoare, electrocare, echipamente pentru depozit, redresoare, nacele BRAVI, piese de schimb, baterii de tractiune, iar lista poate continua. La Vectra vei regasi solutii avantajoase si optime pentru fiecare cerinta si nevoie in ceea ce priveste transportul si manipularea in diverse domenii.

Standarde de calitate  si performanta inalte

Unul dintre cei mai importanti factori in ceea ce priveste gama noastra de echipamente consta in calitatea superioara pe care acestea o detin. Utilajele de la Vectra se dovedesc a fi performante, rezistente, cu o durata de viata indelungata, intrucat sunt fabricate de catre producatori de renume si profesionisti din aceasta industrie. Totodata, raportul calitate-pret este foarte avantajos, astfel incat te poti bucura de toate beneficiile pe care le poate oferi un asemenea echipament, dar cu un buget accesibil.

Beneficiaza si de diverse servicii

La Vectra punem la dispozitia clientilor nostri si o gama de servicii, care se pot efectua de catre echipa noastra calificata si specializata in acest domeniu, cum ar fi service pentru mentenanta sau reparatii, un serviciu foarte important daca aducem in vedere faptul ca aceste produse detin o durata lunga de viata. Astfel ca daca iti doresti sa beneficiezi de performanta pe termen lung la nivel maxim, va trebuie sa le intretii. Totodata, aducem in vedere si serviciile de buy-back pentru stivuitoare vechi, posibilitatea de a inchiria echipamente pentru o perioada mai scurta sau pentru un termen mai lung, furnizarea de piese de schimb, efectuarea reviziilor, servicii de RSVTI ori transportul de stivuitoare cu platforme speciale proprii.

Poti comanda rapid online, fara eforturi

Nu trebuie sa te mai deplasezi catre diverse magazine fizice de specialitate pentru a achizitiona echipamente potrivite deoarece online este mai rapid, eficient si nu implica prea mult efort.

septembrie 21st, 2021 by