4 accesorii auto care ar putea sa iti faca viata mai usoara

Conducem din ce in ce mai mult, iar acest lucru este deopotriva un avantaj al societatii moderne. Avantajul este faptul ca putem parcurge distante foarte mari intr-un timp foarte scurt, insa dezavantajul este faptul ca stam foarte mult timp pe scaunul masinii si riscam sa dezvoltam probleme precum hemoroizii.

Ceea ce putem face este sa transformam timpul din masina intr-unul cat mai confortabil si mai eficient. Putem achizitiona tot felul de accesorii auto care sa ne faca viata mai usoara si putem sa ascultam podcasturi care sa ne culturalizeze sau muzica preferata.

Ce accesorii poti achizitiona pentru a-ti face viata mai usoara in masina?

  1. O husa auto cu masaj. Pentru a-ti antrena spatele si a te relaxa, poti achizitiona o husa cu masaj. Exista multe huse pe piata care dispun inclusiv de incalzire, crescand in mod considerabil confortul atunci cand esti la volan.
  2. O pereche de ochelari auto. In ultimii ani au fost dezvoltate mai multe accesorii care cresc confortul soferilor. Printre ele se numara si acesti ochelari de protectie cu lentile High Definition, care protejeaza impotriva razelor UV si sunt foarte usor de purtat.
  3. O camera auto. Camera auto se poate dovedi unul dintre cele mai importante accesorii din masina. Pe langa faptul ca iti permite sa imortalizezi toate locurile frumoase prin care ajungi cu masina, aceasta te ajuta in eventuale accidente sa iti demonstrezi vinovatia. De asemenea, te ajuta sa demasti soferii nedisciplinati care pun in pericol viata celorlalti participanti la trafic. Exista o multime de variante de camere auto pe care le poti achizitiona cu doar 2-300 de lei si care iti ofera posibilitatea de a filma HD toate drumurile pe care le faci.
  4. Un suport pentru telefon. Masinile construite in ultimii 2-3 ani dispun de ecrane mari pe care poti regasi GPS-uri performante. Pentru masinile mai vechi insa, telefonul este cel mai bun GPS. Un suport bun costa putin si iti poate oferi un ajutor extrem de important in trafic. Cu aplicatii precum Google Maps sau Waze poti economisi ore intregi intr-o luna, deoarece vei gasi mereu cele mai libere artere din oras si cele mai rapide trasee catre destinatiile din afara orasului.

Indiferent ce masina ai, cu cateva accesorii ieftine o poti transforma intr-un vehicul confortabil si inteligent, care sa te ajute sa faci fata usor traficului, frigului, soarelui si tuturor celorlalte probleme cu care se confrunta in mod normal un sofer.

ianuarie 25th, 2021 by