Techstone Romania, solutie inovatoare de izolare termica exterioara

Procesul de izolare exterioara a unei cladiri este extrem de important, deoarece este cel care decide confortul termic al celor care folosesc acea cladire. In mod normal, un astfel de proces este destul de dificil si de costisitor:

  1. Curatarea zidurilor de impuritati;
  2. Aplicarea unui mortar pe placile din material izolant;
  3. Aplicarea atenta a placilor pe perete;
  4. Armarea fiecarei placi in parte;
  5. Aplicarea tencuielii si a elementului decorativ.

Desi eficient, acest proces costa mult si necesita un consum mare de timp si de energie. Tocmai de aceea, cei de la Techstone au inovat un termosistem extrem de interesant, care elimina o multime de pasi si permite obtinerea unei termoizolari eficiente, fara cheltuieli mari.

Ce este termosistemul de la Techstone?

Termosistemul Techstone este reprezentat de panouri termoizolante care vin direct din fabrica cu elementele decorative montate, sunt foarte rezistente si se instaleaza imediat. Acestea au un transfer termic aproape zero si elimina o multime de pasi din procesul de instalare a unui termosistem clasic. Printre caracteristicile impresionante cu care se lauda acest termosistem se numara si urmatoarele:

  1. Aspectul vizual este unul atractiv. De regula, aspectul este de piatra sau caramida iar culorile sunt extrem de variate;
  2. Flexibilitatea pe care o ofera este maxima. Placile oferite de Techstone se pot monta pe orice tip de structura, nu au nevoie de conditii speciale, putand fi montate in orice perioada a anului, necesita putin timp pentru instalare si se curata foarte usor.
  3. Rezistenta este foarte buna. Spre deosebire de alte elemente decorative, placile de caramida aparenta de la Techstone nu se decoloreaza. Acest lucru este datorat, in primul rand, faptului ca nuanta este injectata in masa caramizii, odata cu o armatura din praf de marmura si diversi alti aditivi care ofera rezistenta.
  4. Nu contin gaze toxice, putand fi exploatate pe termen lung fara niciun risc pentru sanatatea oamenilor.
  5. Timpul de montaj este scazut. Panourile de caramida aparenta oferite de Techstone au dimensiuni mari, ceea ce permite un montaj rapid. Im plus, nu mai este nevoie de gletuire, sau diverse alte finisaje ale peretelui.

Poate cel mai atractiv avantaj oferit de acest termosistem este costul. Spre deosebire de un termosistem clasic, acesta poate costa cu cateva mii de euro mai putin, asigurand aceeasi eficienta. Daca esti in stadiul de a-ti termoizola locuinta sau de a o construi de la zero, este bine sa iei in considerare o aceasta optiune. De asemenea, daca esti constructor si vrei sa te bucuri de profituri mai mari, oferindu-le in acelasi timp clientilor preturi mai bune, este o varianta excelenta.

aprilie 27th, 2020 by