Trebuie sau nu sa cumparam noile becuri LED

becuri led

Afla mai multe despre becuri LED

becuri led

In 2021, becuri LED au devenit un nume cunoscut, aparand in majoritatea gospodariilor noastre. In procesul de achizitie, este foarte importanta decizia de a reduce costurile cu energia electrica, imbunatatind in acelasi timp calitatea iluminarii incaperii. Becurile cu LED sunt primul pas al consumatorilor catre iluminatul LED ieftin. Costul de achizitie al acestor becuri LED este aproape acelasi cu cel al becurilor clasice.

Becuri LED inteligente sunt cele mai populare produse in 2021 deoarece imbina armonios eficienta energetica, controlul usor al intensitatii luminii, capacitatea de a controla temperatura culorii sau de a introduce culoare in iluminatul camerelor noastre. Controlul vocal al luminilor ne-a adus intr-o lume care ni se parea in domeniul science fiction-ului cu cativa ani in urma.

Avantajele becurilor LED:

  • Durata de viata este extinsa la 50.000 de ore;
  • Reduceti consumul de energie si reduceti costurile de facturare cu pana la 50%;
  • Datorita conceptului de lumina alba implementat de experti, rezistenta este crescuta, iar rezistenta la socuri si vibratii este, de asemenea, crescuta datorita absentei filamentului;
  • Tip de lumina rece care nu permite supraincalzirea.

Prin urmare, din ce in ce mai frecvent pe piata, becurile LED devin din ce in ce mai populare si cautate, iar sistemele de iluminat realizate cu becuri LED vor ocupa din ce in ce mai mult din piata de iluminat, pe masura ce vechile becuri economice-au eliminat clasicele. Prin urmare, folosirea becurilor LED va deveni mai degraba o placere decat o necesitate.

Diferenta dintre tipurile de becuri

Fata de alte tipuri de surse de lumina, noul bec LED este cu siguranta un avantaj din toate punctele de vedere. Fie ca vorbim de eficienta, consum, sau chiar avantaje auxiliare, toate sunt autoritare.

Un alt mare avantaj este ca pentru a atinge intensitatea maxima a luminii nu este nevoie de timp suplimentar. Acest lucru afecteaza, de asemenea, in mod direct rezistenta la ciclurile repetate inchis-deschis.

Te asteptam online pe led-concept.ro sa vizualizezi gama larga de sisteme LED.

octombrie 27th, 2021 by