Stailer. Descoperă și tu ce este și cu ce te poate ajuta în materie de programări la salon

saloane de infrumusetare

Poate că te-ai aflat și tu în situația de a avea nevoie de o programare la salon și nu ai avut nici o șansă să o obții. Nu mai este cazul acum. Dacă accesezi Stailer, ai lista cu toate locurile libere la saloanele din orașul tău. Nu cauți singur toate site-urile și rămâi dezamăgit mai apoi. Este simplu acum. Cauți un site și anume Stailer și vezi toate informațiile, exact pentru ziua în care ești interesat.

Nu trebuie nici măcar să dai apeluri în zadar la stiliști, pentru că nici nu auzi foarte bine ceea ce îți spune și nici nu se suprapun programele voastre. Nu îți mai pierde din zilele de concediu doar pentru o programare la salon. Mergi atunci când vrei și bucură-te de toate schimbările cu privire la aspectul fizic pe care ți le dorești.

            Servicii și beneficii

Stailer este platforma care îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie, de la informații, la program, la servicii și programarea în sine. Tot ce poți găsi la un salon de hair & beauty, găsești și pe Stailer, în materie de servicii. Aceasta este disponibilă atât pentru femei cât și pentru bărbați și totul se poate realiza online.

Încă de pe prima pagină a site-ului apare tabelul pe care trebuie să îl completezi și alte informații relevante. În tabel introduci orașul, genul, serviciul, ora și data. Apoi apeși pe caută și vei avea în scurt lista cu cei disponibili. Momentan sunt incluse saloanele din orașele Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București, dar timpul nu este pierdut și curând se vor alătura și alte orașe.

Tot pe prima pagină găsești un filmuleț prin care îți explică cum poți face o programare cu ajutorul platformei, astfel încât să nu rămână nici o întrebare fără răspuns. Unul dintre beneficiile platformei este faptul că îi ajută atât pe clienți să obțină programările dorite, cât și pe stiliști pentru a avea toate locurile ocupate.

Informații relevante disponibile pe site

Pe Stailer.ro, unele dintre cele mai relevante informații sunt cele pe care le vezi în lista de disponibilități. Acolo apar stiliștii alături de saloanele la care lucrează și lista de prețuri, poze de înainte și după ale altor lucrări. Aproximativ toate detaliile care te ajută să iei decizia corectă atunci când alegi la cine vrei să mergi.

Tot pe prima pagină poți vedea la finalul ei categoria cu întrebări frecvente. Acolo vezi atât întrebările care apar cel mai adesea cu privire la Stailer la care poți vedea răspunsul. De știut este faptul că toate serviciile oferite de platformă sunt complet gratuite, fără alte dedesubturi. Nici la finalizare nu trebuie să adaugi date ale vreunui card, nici la altă categorie.

Anulările se pot face tot online. Chiar și tu poți anula dacă apare ceva neprevăzut, iar stilistul este anunțat la timp. La fel este și vice-versa, când stilistul nu mai poate onora programarea, tu vei fi anunțat în timp util. Orice informație este transparentă și este un bun mod de a economisi timp în materie de programări. Alătură-te și tu comunității Stailer și descoperă singur!

Contact:

support@stailer.ro.

aprilie 28th, 2021 by