Spală, dezinfectează și curață covoarele rapid și fără efort!

Vă prezentăm Fresh Carpet, firma inovatoare cu ajutorul căreia veți putea curăța în profunzime covoare, tapițerii și multe altele.

Anumite obiecte din locuința noastră pot fi foarte dificil de curățat, aplicând tehnici tradiționale: scaune, canapele, perne și, bineînteles covoare. Dar noi avem soluția: Fresh Carpet este firma care spală și curăță covoarele rapid, lăsându-le impecabile.

În acest mod vă aspirați și spălați covorul în același timp. Veți primi covorul gata uscat. Nu trebuie să investiți sume uriașe nici în aparate costisitoare nici timp și energie pentru curățarea acestora. Fresh Carpet vine în ajutorul dumneavoastră, salvându-vă atât de murdărie, cât și de o eventuală umezeală care poate ajunge la parchet și îl poate deteriora deoarece covoarele vor fi returnate aproape uscate.

Imaginați-vă câte sute de lei economisiți spălând covoarele preferate, în loc să cumpărați altele noi!

De ce avem nevoie de curățare și dezinfectare în cel mai  scurt timp și de ce să nu alegem soluția fără să depunem efort?

Datorită pandemiei, multe evenimente se întâmplă în interior: întâlniri în familie, aniversări, evenimente restrânse.  Dar când aveți musafiri se întâmplă tot felul de accidente. Situațiile în care se pătează covorul atât de rău sunt absolut îngrozitoare.  Iată, Fresh Carpet vine să salveze situația. Lichidele sunt extrase din covor, în timp ce acesta este spălat în profunzime. Fiind și aspirat, covorul dumneavoastră rămâne aproape uscat.

Scăpați de murdărie, mirosuri neplăcute și bacterii și va bucurați de o casă curată și igienizată!

Nu mai așteptați, faceți rezervarea acum și beneficiați de preluarea  comenzii:

  •  ÎN 24 DE ORE SAU SPĂLARE LA UREGENȚĂ
  • ÎN MAXIM 3 ZILE SAU GRATUIT, ÎN MUNICIPIUL IAȘI
  • ÎN MAXIM 7 ZILE SAU GRATUIT, ÎN LOCALITĂȚI ÎNVECINATE.

Economisiți timp, bani și salvați orice covor din casă.

Curață, dezinfectează și pur și simplu absoarbe petele și murdăria, lăsând tapițeriile că noi în cel mai scurt timp.

Podusele de curățare profesionale sunt incluse în prețul inițial de comandă.

Este absolut extraordinar, deoarece faceți o economie substantială. Gândiți-vă la prețul mare pe care trebuie să-l plătiți atunci când vreți să faceți o recondiționare sau să aduceți covorul la culoarea inițială.

Cu ajutorul Fresh Carpet, covorul dumneavoastră arată absoult ca nou!

Fresh Carpet este o soluție simplă și sănătoasă de a curăța covoarele fără a inhala praful și particulele de murdărie din ele. Este o soluție mult mai modernă, se folosesc aparatură și tehnică de ultimă generație, o alternativă ideală la aspirator, bătătoare și curățatul manual. 

Uitați de cârpele și șervețelele cu care nu faceți decât să adânciți petele.

Veți  avea covoare spălate, aspirate și uscate rapid și eficent, făcându-le să arate ca noi. Umezeala nu rămâne în covor și, astfel, vă veți salva parchetul din casă.

Fresh Carpet este ajutorul care vă dăruiește timp.

Spală, dezinfectează și curață covoarele rapid și fără efort!

Sunați chiar acum la numărul de telefon 0771 374 545 sau intrați pe https://freshcarpet.ro pentru rezervări gratuite, spălare, uscare și predare covor în cel mai scurt timp.

octombrie 22nd, 2021 by