Jucariile 3D – o nouă modalitate de a stimula creativitate copilului tău

jucarii 3d

 

Te-ai săturat de jucăriile clasice și vrei ca de data aceasta să-ți surpinzi copiii cu ceva special? Ce-ar fi să încerci modelele de imprimante 3D și de scannere de pe Ganijoco.ro? Vom folosi tehnologie de ultimă generație – imprimante și scannere 3D precum: Sharebot XXL Plus, German RepRap x400, Desktop Form, Scanner 3D Sense 2, HD 3D Structured Light Scanner Pro S3 pentru a aduce la viață cele mai interesante jucării printate 3D.

Ganijoco.ro te va ajuta să creezi împreună cu cel mic jucăriile și obiectele preferate, la comandă. Materialele folosite pentru imprimarea 3D sunt filmanetul de plastic sau rășina, astfel încât jucăriile să nu îl pună în pericol pe cel mic.

Ceea ce pentru tine ar fi putut părea science-fiction, este acum posibil, iar micuțul tău poate profita de noua tehnologie. Imprimarea 3D a jucăriilor poate deveni modalitatea micuților de exprimare. În fond, de ce ar fi nevoie să cumpărați tot timpul jucării când le puteți crea?

Iată câteva dintre caracteristicile jucariilor realizate prin imprimare 3D:

               Până acum printarea 3D era folosită de către companii și, uneori, de către studenți. Însă în ultima perioadă, printarea 3D în scopuri casnice a început să devină din ce în ce mai întâlnită. De ce? Pentru că oamenii sunt interesați întotdeauna de inovație, iar oferta este din ce în ce mai variată și mai avantajoasă. Iată care sunt câteva dintre caracteristicile imprimării 3D:

  • În funcție de complexitatea și dimensiunile obiectului de printat, imprimarea poate dura de la câteva ore la câteva zile. Oricum ar fi, gândește-te că la final ai exact jucăria pe care și-a dorit-o micuțul tău.
  • Obiectele sunt create prin adăugarea (sau depunerea) straturilor de material (derivate ale plasticului sau rășină). Jucariile 3D nu sunt decupate dintr-un bloc de material, tocmai de aceea imprimarea 3D este mult mai precisă și mai detaliată.
  • Jucăriile vor fi create, așa cum am spus, din straturi care se adaugă, așa că fișierul din computer va fi convertit în ”felii” pe care imprimanta să le poată crea strat cu strat. Închipuie-ți că jucăria ta 3D este creată pas cu pas, exact așa cum ți-ai imaginat-o.

Imprimarea ideilor de jucarii ale micuțului tău va fi ceva extrem de nou și de fascinant pentru el. Închipuie-ți că ceea ce și-a imaginat va deveni realitate și că va avea propria lui jucărie printată în variantă 3D. Aceasta este o modalitate foarte bună de stimulare a imaginației. În plus, este important să încurajezi copilul să dea viață propriilor idei pentru a-i stimula individualitate. Jucăriile din magazinele de profil și din hypermarketuri sunt o alegere bună, însă acestea nu sunt unice și nu îl ajută pe micuțul tău să își consolideze individualitatea.

De unde te poți insipra pentru viitoarea ta jucărie?

               Te poți uita prin cataloagele noastre sau poți alege tu o jucărie pe care să o printezi. Poți crea propria ta jucărie sau poți alege să printezi 3D eroul preferat al copilului tău. Personajele din desene animate sau din benzi desenate pot fi create în variantă 3D rapid și simplu. Poți printa personajele din Mașini sau din diverse serii Disney, ori o creatură realizată de către micuțul tău special pentru a fi imprimată 3D. Creați împreună noile sale jucarii 3D și distrați-vă în timp ce profitați de noua tehnologie de printare 3D.

E simplu să găsești cele mai creative activități pentru tine și copilul tău. Profită de noile tehnologii inovative și creați-vă împreună personajele preferate care să îi dezvolte imaginația și creativitate. E mai simplu decât credeai! Vezi oferta noastră de jucarii 3D aici.

iunie 15th, 2018 by