Îți dorești să fii mulțumită cu tine? Iată TOP 3 motive să ieși din zona ta de confort!

De câte ori ceva este stresant sau dificil, cel mai probabil ajungi să rămâi la lucrurile pe care le știi deja. Alegi să mănânci ceea ce știi că îți place, să rămâi în casă într-o zi de weekend în loc să ieși într-un loc nou, să mergi la aceeași pensiune la munte în fiecare an și să nu îți spui punctul de vedere la ședințele de la job, să nu cumva să fii concediată. Îți sună cunoscut?

Într-adevăr, este mult mai simplu să fii comodă, să faci ceea ce știi ce faci, ceea ce este simplu și să nu îți asumi niciun risc. Uneori este mai sigur așa. Însă, dacă vei rămâne mereu în același punct, vei ține departe ceva ce poate fi de trei ori mai bun decât ai deja și vei evita să te dezvolți pe plan personal.

Iată TOP 3 motive pentru care ar trebui să îți înfrunți fricile!

  1. Vei avea mai multe șanse la succes

Este imposibil să faci același lucru la nesfârșit și să te aștepți la un rezultat diferit. Probabil sunt anumite lucruri în viața ta cu care nu ești îndeajuns de mulțumită. Poate că nu îți place felul în care arăți sau poate că jobul tău nu te mai împlinește și nu te satisface pe plan financiar. În ambele cazuri singura rezolvare este schimbarea, care într-adevăr nu este cel mai confortabil lucru. Dacă îți dorești să slăbești este necesar să îți schimbi stilul de viață, iar dacă nu ești mulțumită de jobul tău, va fi nevoie  să îl schimbi. Prin urmare, vei avea mai multe șanse să obții ceea ce îți dorești dacă ieși din zona ta de confort. De exemplu, dacă îți dorești să-ți crești veniturile, poți să iei în considerare o oportunitate de job în domeniul videochatului la RichGirlsStudio, un loc care nu numai că sigur te va răsplăti pentru pasul făcut, dar care va reprezenta o ieșire relevantă din zona de confort.

  1. Vei avea mai multă încredere în tine

Nimeni nu se naște încrezător. Această calitate se obține pe parcurs, pe măsură ce acumulezi diferite experiențe. De aceea, este important să faci acele lucruri de care nu te crezi în stare ca să-ți demonstrezi că poți. Atunci când îți pui bariere, încrederea scade și rămâi blocată în bula ta, ceea ce te ține departe de adevăratul tău potențial. Totuși, dacă ai nevoie de o doză instantă de încredere, te poți folosi de anumite trucuri, cum ar fi  să te gândești la calitățile tale și să încerci să elimini gândurile negative.

  1. Te vei adapta mai repede la schimbări

Din păcate și din fericire, viața este într-o continuă schimbare. Prin urmare, este de preferat să fii mereu pregătită pentru orice provocare. Cu această atitudine, vei reuși să primești cu bucurie proiecte noi, ceea ce nu îți va aduce decât beneficii atât pe plan profesional, cât și personal. Mai mult decât atât, vei avea parte de experiențe noi, care te vor face mult mai înțeleaptă.

Cu alte cuvinte, ieșirea din zona de confort îți aduce foarte multe beneficii și te ajută să îți cunoști adevăratul potențial.

Sursa foto: Pexels.com

martie 23rd, 2021 by