Ia in considerare utilizarea unor Becuri LED! Afla avantajele aici!

Becuri LED – informatiii generale despre tehnologie

becuri led

Sunt in continuare cele mai scumpe becuri de pe piata, desi preturile lor au scazut semnificativ in ultimii doi ani. Consumatorii sunt inca reticenti sa aleaga intre lampile incandescente clasice si becurile cu LED-uri. Totusi, de ce sa alegeti becuri LED pentru a va lumina casa? Care sunt avantajele si care sunt dezavantajele?

Multi cititori stiu ca principiul de functionare al becurilor cu LED este diferit de becurile cu incandescenta inventate de Thomas Edison. In cazul becurilor cu incandescenta, electricitatea este folosita in cea mai mare parte pentru incalzirea filamentului la o temperatura foarte ridicata, care, desigur, devine „stralucitoare” si lumineaza.

Bucura-te de avantaje!

Toate becuri cu LED sunt ecologice, deoarece nu utilizeaza mercur, la fel ca becurile cu incandescenta care nu pot fi fabricate fara vapori de mercur. Gama economica LED Concept este aici https://www.led-concept.ro/becuri-led

Asta nu este tot. LED-urile sunt mult mai rezistente la schimbari de temperatura, vibratii si socuri mecanice si nu au nevoie de filtre pentru a produce o anumita culoare de lumina, care este produsa de materiale semiconductoare, iar lumina produsa poate fi directionata.

Avantajele acestor becuri cu LED includ, de asemenea, functionarea la temperatura scazuta, aprinderea instantanee si rezistenta crescuta la un numar mare de cicluri de comutare. LED-urile utilizate pentru iluminat nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete. Lampile cu incandescenta convertesc cea mai mare parte a energiei in radiatii infrarosii si mai putin de 10% din energie este transformata in lumina vizibila, ceea ce nu mai este cazul becurilor.

De ce sa folositi becuri LED pentru a va lumina casa

  • Primul si cel mai mare este costul. La inceput trebuie sa cheltuiti mai multi bani pe becuri, dar apoi veti economisi la facturile de energie electrica.
  • Becurile cu LED sunt foarte sensibile la schimbarile de temperatura.

Pentru o gama comple economica si durabila te asteptam pe LED Concept!

septembrie 7th, 2021 by