Doar o echipa de experti iti repara un iPhone 11 in 20 de minute

sticla pentru iphone 11

In zilele noastre, telefoanele sunt utilizate foarte mult atat in interes personal cat si in interes profesional. Astfel, putem ajunge foarte usor in situatia de a-i provoca acestuia zgarieturi sau de a-l scapa printre degete cand ne grabim sa-l scoatem din buzunar si nu suntem atenti.

Pentru astfel de probleme putem ajunge in situatia de a fi nevoie sa inlocuim sticla pentru iPhone 11, daca acesta este modelul de telefon pe care il detinem si cel mai bun lucru pe care il putem face este sa apelam la ajutorul specialistilor de la PrestigeGSM. Acestia vor recomanda cele mai bune solutii care ne vor ajuta sa avem din nou telefonul in perfecta stare de functionare.

Asa cum spuneam, daca ai un smartphone Apple, cum ar fi iPhone 11, acesta poate fi usor predispus accidentelor deoarece este un telefon fragil. Lipsa de atentie atunci cand il tinem in mana poate duce la daune serioase, de la cele mai mici cazuturi pana la accidente. Daca ajungeti in situatia in care telefonului i s-au produs daune nu va ramane decat sa apelati la specialistii de la PrestigeGSM. Acestia vor evalua starea telefonului dumneavoastra si va vor informa asupra costului reparatiei, dar cu precizarea ca veti avea garantia reparatiei si siguranta ca sunt folosite doar piese compatibile Apple si tehnologie moderna pentru serviciile de reparatii.

PrestigeGSM este un service de telefoane iPhone care asigura produse de cea mai inalta calitate, din simplu motiv ca multumirea clientului este cea mai importanta pentru intreaga echipa. In plus, timpul de reparatie este unul scurt, astfel incat sa intrati in posesia unui telefon functional intr-un timp foarte scurt. Ca acest lucru sa fie posibil, reprezentantii PrestigeGSM solicita tuturor clientilor care au nevoie de serviciile lor sa completeze formularul de comanda de pe site in care sa specifice cat mai clar defectiunea smartphone-ului. Ulterior unul dintre specialistii PrestigeGSM va lua legatura cu clientul pentru stabilirea unei programari de comun acord pentru reparatia telefonului.

Pe de alta parte, este bine sa apelezi doar la ajutorul oferit de un service care este autorizat in reparatii iPhone deoarece este folosita tehnologie compatibila Apple si este foarte important ca reparatia sa fie facuta cu seriozitate si profesionalism.

Suntem convinsi ca te vei gandi ca reparatia intr-un service autorizat Apple este mai scumpa, insa vei avea garantia reparatiei, aceasta fiind efectuata de o persoana specializata cu experienta. In ceea ce priveste garantia, fiecare client va beneficia de o garantie de reparatie de 90 de zile. Pentru piesele achizitionate de pe www.prestigegsm.ro, persoanele juridice beneficiaza de o garantie de 1 an, iar persoanele fizice beneficiaza de o garantie de 2 ani.

In concluzie, PrestigeGSM este cea mai buna alegere in ceea ce priveste service-ul pentru iPhone-ul tau! Te invitam sa accesezi prestigegsm.ro si vei avea siguranta ca ai cele mai bune si eficiente produse cu care sa poti sa-ti desfasori activitatea in continuare!

august 13th, 2020 by