Cum îți alegi telefonul în 2020

Dacă îți dorești să cumperi cel mai bun telefon mobil, este important să știi, din start, că acesta nu există. Lăsând la o parte încercările marilor producători de a lansa modele pe piață din ce în ce mai performante, nu există un smartphone care să fie considerat cel mai bun.

Acest lucru se datorează faptului că fiecare dintre noi este diferit. De aceea, producătorii optează pentru realizarea mai multor modele, care să fie compatibile cu cerințele și nevoile fiecărui utilizator. Cu toate acestea, în cazul în care vrei să știi cum să îți alegi telefonul în 2020, descoperă toate informațiile necesare în rândurile următoare!

Alege criteriile care sunt cele mai importante pentru tine

Înainte de a analiza câteva sute de modele disponibile în magazinele online specializate, este recomandat să aplici anumite filtre. Acestea reduc numărul de telefoanele mobile disponibile, afișându-le doar pe cele care sunt compatibile cu specificațiile setate. Astfel, vei scăpa de cele care nu se ridică la nivelul așteptărilor. Există inclusiv filtru de preț, cu ajutorul căruia te vei putea încadra în buget.

Printre cele mai importante criterii se numără:

  • Capacitatea bateriei – dacă știi că folosești telefonul la capacitate maximă pentru conversații scrise, vorbite sau pentru rețelele sociale, este indicat să te orientezi către un model cu baterie mare. La ora actuală, există inclusiv modele cu baterie de 6000 mAh;
  • Sistemul de operare – toți cei care au mai folosit smartphone-uri știu că majoritatea modelelor rulează pe iOS, Android și, uneori, Windows. În ciuda faptului că dezbaterea între cele mai bune sisteme de operare există încă, alegerea rămâne în mâinile tale;
  • Specificațiile tehnice ale camerei foto/video – din ce în ce mai multe modele de telefoane mobile lansate anul acesta pe piață și-au perfecționat camera foto/video, reușind să ajungă aproape la specificațiile aparatelor foto compacte. În general, acestea au inteligența artificială inclusă.

Nu depăși prețul propus

Comparativ cu alți ani, în 2020 sunt disponibile pe piață modele lansate inclusiv acum 5 ani. De aceea, ai la dispoziție o varietate foarte mare. În decursul întregului proces de căutare, vei fi tentat să ridici limita superioară a bugetului pe care îl ai la dispoziție. Recomandarea noastră este să te încadrezi într-o sumă reală, în așa fel încât să nu afectezi planificările financiare doar pentru un telefon mobil.

În plus, ai peste două sute de telefoane din care să alegi, printre care se va regăsi cu siguranță unul care să se ridice la nivelul așteptărilor tale.

Selectează designul dorit

Indiferent de cât de bun este un model de telefon mobil din punct de vedere tehnic, principalul motiv pentru care îl achiziționezi este să îl poți folosi cu ușurință la orice oră din zi sau din noapte. De aceea, designul este foarte important. Dacă ai oportunitatea, vizitează magazinul fizic și joacă-te cu modelul expus în magazin înainte de a demara achiziția.

Cele mai bune telefoane mobile reușesc să satisfacă până și cele mai ridicate așteptări. Identifică-l pe al tău și bucură-te de cele mai tari funcții!

august 19th, 2020 by