Cele mai vândute cutii de verighete din 2021

cutie verighete

Ziua căsătoriei este, prin definiție, cea mai așteptată de tinerii însurăței. Pe lângă pregătirile privind alegerea locației, bisericii, preotului și a nașilor, mirii au nenumărate alte lucruri asupra cărora trebuie să fie mereu concentrați și atenți. Așa se face că rochia de mireasă și costumul de mire necesită destul de mult timp pentru a fi alese. În același timp, verighetele sunt vedetele serii, întrucât vor rămâne pe degetele acestora mulți ani de acum înainte – preferabil pentru totdeauna. Cu toate acestea, înainte de a fi purtate, ele trebuie să fie păstrate într-un loc special. Rămâi alături de noi și descoperă câteva dintre cele mai frumoase cutii verighete nunta pentru 2021!

  1. Cutie de verighete pictată manual

Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl obținem atunci când alegem produse handmade. În ceea ce privește cutia de verighete, aceasta poate fi chiar pictată manual. Spre deosebire de alte modele, aceasta are o semnificație aparte și poate fi păstrată la nesfârșit, drept un simbol al căsătoriei. Datorită dimensiunilor reduse, o vei putea ține oriunde îți dorești, fără a te confrunta cu posibilitatea de a o pierde. În plus, îți va aduce mereu aminte de acest eveniment magic și plin de fericire!

  • Cutie de verighete personalizată, cu mesaj

Dacă ești în căutarea unui model aparte, o cutie de verighete personalizată poate fi alegerea ideală pentru tine. Aceasta vine cu un anumit mesaj și este de-a dreptul impecabilă, din toate punctele de vedere. Spre exemplu, poți alege un anumit fragment special pentru amândoi, pe care să îl pui pe suprafața acesteia.

  • Cutie de verighete cu logo-ul nunții

Un alt model impecabil și extrem de calitativ este cel al unei cutii de verighete cu logo-ul nunții. Ori de câte ori ești în căutarea unui eveniment aparte și deosebit, ai nevoie de un logo care să fie complet diferit față de altele – și să marcheze nunta, făcând-o specială din toate punctele de vedere.

Bucură-te de toate modelele puse la dispoziție pe Boutique du Bonheur și optează pentru o cutie de verighetă în conformitate cu standardele anului 2021!

martie 1st, 2021 by