Cele mai frumoase cadouri de botez pentru cei mai cuminți bebeluși

cadou botez baiat

Botezul este un moment special, cu o importanță deosebită atât pentru părinți, cât mai ales pentru nou-născuți. Atât pregătirile, cât și respectarea tradițiilor impun un oarecare nivel de stres, cu care părinții și nașii trebuie să se descurce. Însă, dacă urmează să fii prezent la un botez în calitate de invitat, vei avea nevoie de un cadou pe măsură pentru cel mic. Cum experiența își spune cuvântul, dacă acesta este primul botez la care ești invitat (și simți că ai nevoie de un strop de inspirație), rămâi pe aproape și descoperă cele mai frumoase cadouri de botez pentru cei mai cuminți bebeluși din care să alegi!

Păturică relaxantă și personalizată

Cadourile personalizate se numără printre preferatele părinților, mai ales atunci când văd numele celui mic inscripționat pe ele. Chiar dacă fiecare mămică are deja o păturică pentru cel mic, nu va spune nu la una personalizată. Aceasta își va demonstra utilitatea cu precădere în primele luni de viață ale celui mic, fiind o idee perfectă pentru botez. Poți alege orice tip de mesaj pentru personalizare, de la numele lui, la un mesaj pentru viitor și multe altele.

Bijuterie potrivită, din aur sau argint

Aurul și argintul au proprietăți utile, demonstrate științific. De aceea, mulți nou-născuți pot să le poarte încă din primele zile de viață. Dat fiind faptul că micuții sunt într-o continuă creștere, este recomandat să te orientezi către o brățară sau un lănțișor care poate fi lărgit. Pentru botez, poți opta pentru un cadou din argint – conform tradiției, acesta este presărat cu noroc și bogăție, ambele regăsindu-se în viitorul celui mic.

În general, bijuteriile tradiționale care se oferă la botez sunt cruciulițele. Însă, în ultimul timp, tot mai mulți invitați optează pentru bijuterii personalizate cu mesaje sau cu numele bebelușului. Opțional, poți alege să inscripționezi data de naștere.

Album foto cu momente cheie imortalizate

O poză este capabilă să exprime cât o mie de cuvinte. Din acest motiv, un album foto este un cadou botez băiat sau pentru fată ideal. De cele mai multe ori, acest tip de cadou este oportun atunci când ai deja o istorie cu părinții bebelușului, pozele din interior fiind concentrate mai mult pe ei. Poți adăuga momente amuzante sau speciale pentru voi, precum și o serie de texte foarte imporante pentru persoanele din album. Nu uita însă să adaugi și legătura dintre cuplu și bebeluș, întrucât botezul lui îl veți sărbători.

Pentru a face cadoul mult mai potrivit pentru momentul în care vă aflați, poți adăuga inclusiv imagini care să conțină personaje din desene animate, animăluțe sau floricele, precum și câteva mesaje inspiraționale.

Un talisman norocos

Indiferent că ești sau nu adeptul teoriei norocului, poți oferi un talisman norocos bebelușului chiar la botez. De cele mai multe ori, acesta poate fi o piatră prețioasă sau un pandantiv care să îi aducă noroc în decursul vieții. În majoritatea cazurilor, acest tip de cadou este oferit de nași – însă și restul invitaților pot să îl aleagă, nu doar pentru noroc, ci și pentru prosperitate și un viitor plin de sănătate.

Fiind un prilej de sărbătoare pentru familie și prieteni apropiați, botezul bebelușului este presărat cu cadouri felurite. Cu toate acestea, cele mai frumoase daruri sunt cele personalizate, utile și cu  o semnificație pătrunzătoare, pe care să le păstreze mult timp de acum încolo. Dacă ai reușit să identifici un cadou de care să se bucure până la adolescență, ai identificat darul potrivit!

iulie 15th, 2020 by