Ce folosim pentru o imprejmuire de calitate? – Panouri Bordurate

panouri bordurate

Foloseste si tu panouri bordurate de la Mesteru Manole

panouri bordurate

Daca sunteti in cautarea unor panouri bordurate pentru proiecte viitoare, trebuie sa stiti ca expertii recomanda utilizarea acestora datorita caracteristicilor lor de top.

Daca nu stiti, Mesteru Manole va va ajuta si va va oferi o varietate de panouri de cea mai buna calitate la un pret accesibil, precum si sfaturi privind alegerea materialului cel mai potrivit in functie de nevoile si bugetul dvs.

Cum se construieste un gard din astfel de panouri?

Atunci cand vrem sa construim un gard lateral care sa fie sigur si ieftin, trebuie sa urmam toti pasii enumerati mai jos, pe care ii puteti gasi in panoul lateral furnizat de magazinul online Mesterumanole.ro. Comparativ cu alte sisteme, este foarte usor de instalat si ofera mai multa protectie:

  1. Sapati fundatia, adancimea este de aproximativ 40-50 cm, latimea nu depaseste 34-45 cm;
  2. Unele tije de fier trebuie utilizate in acelasi timp la turnarea dimensiunii zero. Tijele de fier trebuie sa fie aliniate si fixate pe beton, deoarece plasele de margine vor fi fixate pe ele;
  3. A doua zi dupa turnarea zero-dimensionala, deschideti matrita si turnati centura de beton a gardului;
  4. Cel mai bine este sa folositi panouri bordurate ale lui Mesteru Manole, deoarece acestea usureaza munca si ajuta la obtinerea unui gard drept, iar in final este necesara doar tencuirea usoara;
  5. Dupa ce betonul este uscat, puteti incepe dezizolarea si finisarea bordurilor de beton;
  6. In cele din urma, a fost sudat la stalp si gardul a fost finalizat.

Dupa cum v-am spus, constructia se poare realiza simplu si foarte rapid. Dupa cum puteti vedea in orase, acest sistem de gard de plasa a inceput sa fie utilizat din ce in ce mai mult in spatii imprejmuite.

Intra acum pe mesterumanole.ro si vezi ce oferte ti-au pregatit expertii in constructii!
septembrie 9th, 2021 by