Cat costa crearea unui site?

creare site web

In randul mijloacelor de comunicare in masa, internetul si-a ocupat un loc bine meritat. Orice persoana stie acum ca poate gasi pe web  toate informatiile de care are nevoie. De asemenea, orice firma este constienta ca trebuie sa fie transpusa si online pentru a avea succes si pentru a-si creste considerabil veniturile. Insa, prezenta online nu este totul. Conteaza foarte mult si modul  cum este prezentata iar pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie sa apelezi la web design de calitate.

Daca site-ul web a devenit o  parte esentiala  a afacerii,  nu trebuie sa faceti economii  legate de aspectul  si dezvoltarea acestuia.

Cat costa un site?

In principiu, un site costa atat cat esti dispus sa platesti. Desi aceasta afirmatie suna putin absurd, pretul unui site web poate varia de la zero lei pana la suma maxima pe care esti dispus sa o investesti intr-un proiect.  Dar, trebuie sa tii cont de faptul ca vei primi atat cat vei plati.

Chiar daca nu este cazul sa investesti tot bugetul intr-un site, nu trebuie sa  neglijezi acest aspect si sa cheltui atat cat este necesar pentru a te asigura ca ai un site reusit. Poti opta pentru creare site wordpress care costa mai putin decat un website standard. Uneori, o solutie universala, la un pret decent, poate fi la fel de eficienta si poate avea acelasi impact ca si o solutie personalizata foarte costisitoare.

Pentru a afla cat costa un site, creat de o firma care ofera servicii web profesioniste, clientul trebuie sa raspunda la un set de intrebari, care sunt diferite in functie de afacere si de tipul de site web dorit. In baza raspunsurilor oferite, va rezulta un pret.

Prima impresie conteaza intotdeauna iar mai ales in cazul unui website, impactul asupra vizitatorului este esential. Orice detaliu, oricat de mic si neinsemnat ar parea, este extrem de important si il poate influenta pe vizitator sa ramana pentru a obtine mai multe informatii sau sa navigheze pe alte pagini. Forma si continutul trebuie dozate intr-un mod armonios, atractiv.  Aranjamentul in pagina, culorile, grafica, mai precis design-ul web, va completa puterea cuvintelor scrise, care de asemenea, trebuie alese cu foarte mare atentie, astfel incat vizitatorul sa poate afla cu usurinta datele care il intereseaza. Toate acestea  reprezinta piesele unui puzzle  care trebuie imbinate perfect, pentru a putea castiga o competie care a devenit  din ce in ce mai acerba  – aceea de a avea vizibilitate cat mai mare posibila, intr-un mediu  tot mai concurential si in care, sansele cresc proportional  cu preocuparea pentru web design. Daca un site web nu va fi realizat inteligent, nu va fi altceva decat o alta piatra aruncata in marele ocean virtual, numit internet.

octombrie 27th, 2019 by