Care sunt avantajele reclamelor LED programabile?

In ultima perioada, a aparut o noua moda referitoare la reclamele luminoase, si anume acele reclame LED programabile , care adus o serie de avantaje si noi beneficii celor ce isi doresc sa faca reclama unui anumit serviciu sau produs.

Aceste reclame luminoase cu LED programabile pot fi executate in functie de preferintele fiecarui client in parte, la dimensiunile dorite de acestia, utilizand multiplul modulului LED de 16*32 cm.

Aceste reclame LED programabile au o serie de caracteristici, printre care cele mai importante sunt :

  • Poate fi aplicata orice idee a clientului in reclama luminoasa
  • Reclamele cu led sunt foarte vizibile si afiseaza reclame LED mari
  • Reclamele poate fi afisate cu LED-uri colorate
  • Reclama este programabila
  • Configurarea afisajelor este deosebit de simpla
  • Carcasa reclamei luminoase este din aluminiu eloxat, ceea ce face ca aceasta sa fie foarte eleganta si sa se incadreze perfect in spatiul unde sunt amplasate

Aceste reclame luminoase pot fi utilizate in foarte multe domenii, pornind de la cel publicitar, stradal, panouri cu Led, firme luminoase, reclama luminoase, ceasuri stradale sau reclama leduri.

Aceste reclame cu led luminoase programabile sunt extrem de usor de montat si de intretinut si ceea ce este cel mai important este faptul ca au un consum foarte mic de energie.

Toate textele afisate sunt dinamice si pot fi modificate in orice moment, in doar cateva minute, insa pentru a se putea realiza acest lucru este nevoie de ajutorul unui laptop sau calculator.

Aceste reclama cu LED programabile sunt foarte vizibile,oferind o vizibilitate optima chiar si de la o distanta mai mare, de cativa zeci de metri distanta, atat in cursul zilei, cat si noaptea.

O astfel de reclama poate afisa data, ora, temperatura, sigla firmei intr-un format jpeg sau diverse alte animatii.

Acestor reclama li se pot monta tot felul de senzori, fie ca vorbim de temperatura, umiditate sau luminozitate.

 

 

iulie 12th, 2018 by