Cand poti apela la o campanie de promovare platita Facebook?

agentie fb ads

    Unul dintre cele mai bune moduri prin care iti poti promova afacerea si prin care poti creste notorietatea brand-ului este apeland la o agentie Facebook ads. Astfel, vei reusi sa iti cresti vanzarile, datorita traficului relevant pe care il vei castiga pentru site-ul tau, caci Facebook este, cu siguranta, acea platforma online care ofera cele mai multe oportunitati de promovare platita.

     Cele mai bune metode de promovare cu care te pot ajuta agentiile de marketing si publicitate online sunt campaniile PPC, insa este necesar ca pentru a putea beneficia de o astfel de metoda, trebuie sa dispui de un buget.

   Daca iei hotararea de a crea o pagina Facebook pentru a-ti promova serviciile si produsele pe care le oferi, toate postarile de pe pagina nu vor ajunge decat la 5-6% dintre cei aflati in comunitatea ta, insa daca doresti mult mai mult de atat, daca vrei rezultate care sa te ajute cu cresterea vanzarilor intr-un mod considerabil, este necesar sa apelezi la serviciile pe care le ofera o agentie Facebook ads, care iti poate crea anumite campanii platite prin intermediul acestei platforme online.

  Exista o serie pe avantaje pe care le aduce o astfel de campanie platita prin intermediul Facebook-ului, iar acestea vor fi enumerate in cele ce urmeaza.

  Pentru a putea realiza o campanie platita, este necesar un anumit buget, in functie de posibilitatile fiecaruia, acesta putand fi oricat de mare, insa trebuie sa se cunoasca faptul ca exista un minim prestabilit.

  Atunci cand se face targetarea, se tine cont de foarte multe criterii, printre care datele demografice, interesele, locatia sau chiar interactiunea pe care utilizatorii au avut-o cu pagina ta. Este necesar insa ca tot ceea ce apare pe pagina ta, tot continutul, sa fie interesant si memorabil, caci doar in acest fel se poate castiga notorietatea.

  Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu ajutorul Facebook ads, este necesar ca ofertele pe care le prezinti sa fie foarte convingatoare, iar brand-ul sa fie bine definit. De asemenea, platforma ofera posibilitatea de a optimiza pentru conversie, ceea ce presupune ca anunturile tale pot ajunge la acei utilizatori care sunt mai predispusi de a cumpara ceea ce tu oferi.

  Pe scurt, poti apela la o agentie Facebook ads daca produsele si serviciile pe care le oferi sunt diferite de ceea ce ofera concurenta si ai o pozitie clara pe piata, dar este necesar sa ai si un public tinta si un buget pe care sa il aloci acestor campanii platite.

noiembrie 8th, 2019 by