Bucură-te de farmecul oferit de un ceas mecanic

Bucură-te de farmecul oferit de un ceas mecanic

 

Știai că pe piața de ceasuri există două variante de mecanisme de funcționare a ceasurilor de mână, și anume ceasuri mecanice și ceasuri quartz? Fiecare dintre aceste tipuri de ceasuri pentru bărbați oferă anumite avantaje și dezavantaje, dar cu siguranță un ceas mecanic oferă ceva ce un ceas quartz nu poate oferi, și anume un farmec aparte pentru acei bărbați care aleg ceasuri barbati mecanice.

 

Tipuri de ceasuri barbati mecanice

Ceasurile mecanice nu funcționează pe baterie și sunt de două tipuri, și anume ceasuri automatice sau ceasuri cu întoarcere manuală. Principiul de funcționare este asemănător, în sensul că ambele tipuri de ceasuri mecanice funcționează pe baza unui mecanism special, doar că acele ceasuri cu întoarcere manuală necesită la anumite intervale de timp o rotire a coroanei, pe când ceasurile automatice beneficiază de un disc care acționează mecanismul ceasului la mișcarea mâinii. Aceste ceasuri barbati mecanice pot fi atât elegante, cât și casual. Prin urmare, stilul tău vestimentar poate găsi oricând în aceste ceasuri barbati elegante modelul care să se potrivească perfect.

 

Atuurile unui ceas mecanic pentru bărbați

Există mai multe plusuri pe care un ceas mecanic îl oferă, dar cele mai importante se referă la durabilitate, afișajul ceasului, carcasa și personalitatea transmisă. Un astfel de ceas poate ajunge și până la zeci de ani dacă este întreținut corespunzător. Afișajul ceasului este un alt mare atuu prin faptul că oferă o fluiditate foarte ridicată a arătătorului secundar, comparativ cu mișcările sacadate ale aceluiași arătător la ceasurile quartz. Aceste ceasuri barbati mecanice beneficiază și de o carcasă foarte interesantă, aceasta fiind transparentă și permițând să se vadă mecanismul de funcționare a ceasului. Fiind primele modele de ceasuri, aceste ceasuri mecanice au un farmec special și transmit o personalitate debordantă.

 

Dacă te-ai convins de faptul că cea mai bună alegere o reprezintă un ceas mecanic, atunci nu mai pierde timpul și caută modelul care ți se potrivește pe Ceasuri Shop. Ceasuri barbati mecanice ale celor mai renumiți producători de ceasuri pot fi găsite la un singur click pe ceasuri-shop.ro. Mai mult decât atât, vei găsi aici cele mai bune prețuri pentru orice model de ceas mecanic și te vei bucura de farmecul acestor minunate accesorii pentru bărbați.

 

noiembrie 27th, 2018 by