Alege teava rotunda sudata – mult mai accesibila si eficienta!

Teava rotunda sudata este cel mai folosit material de constructii, avand o istorie si o notorietate in spate ce au contribuit la cresterea popularitatii in randul specialistilor. Pentru proiecte rezistente si eficiente, expertii recomanda produsele de la Marola datorita raportului calitate – pret oferit!

Cum se obtine teava rotunda sudata?

teava rotunda sudata

Avand in vedere ca teava rotunda sudata este confectionata din otel, vei avea garantat unul dintre cele mai rezistente proiecte la care ai lucrat vreodata! Otelul se regaseste sub mai multe fasii de diferite dimensiuni, apoi este trecut prin randuri repetate printr-o rola rotunda metalica speciala care are scopul de a-l deforma si de a-l subtia pana cand se obtine o forma perfect rotunda, ce are grosimea stabilita initial. Ulterior, pentru a se obtine forma finala, marginile sunt sudate pe toata lungimea printr-o linie continua de sudura.

Materia prima care se regaseste intr-o teava rotunda sudata ii confera toate proprietatile de care are nevoie pentru a oferi clientului final un proiect rezistent in timp, la uzura si impotriva agentilor externi si corozivi. In plus, tot datorita faptului ca este confectionata intr-un procent destul de mare din otel, nu va aparea nici problema ruginii, deoarece acest produs nu rugineste!

Tu stii care sunt principalele caracteristici de care beneficiaza acest produs?

Ca oricare alt material folosit in domeniul constructiilor, si aceasta teava rotunda sudata se bucura de o serie de caracteristici ce o fac sa urce in topul prferintelor consumatorilor din aceasta sfera. Printre cele mai avantajoase proprietati regasim si:

  • Durata mare de utilizare – Asa cum mentionam anterior, otelul este materia prima folosita in procesul de productie al acestui produs, ceea ce ii confera o durata mai mare de utilizare. In plus, nu este deloc tratata, ceea ce face ca toate proprietatile materiei prime sa ii revina produsului final;
  • Are o rezistenta foarte buna – Forma perfect dreapta si circulara de care se bucura ii confera o rezistenta ridicata in timp si impotriva agentilor externi. Specialistii sunt de parere ca intodeauna calitatea sudurii face diferenta, de aceea are legatura directa cu rezistenta;
  • Este un produs versatil – Acest material poate sa fie folosit intr-o varietate de proiecte datorita formei sale particulare pe care o detine. Printre cele mai populare proiecte se regasec si industria constructoare de confectii metalice, masini, dar si in sfera de design exterior si interior.
octombrie 28th, 2021 by